PS "taktne" zabudlo na Dzurindove a Radičovej či Čaputovej vlády
09 | 07 | 2024 I Ivan Brožík

Je utorok, tak si treba kopnúť s novým elánom, no so starou duchovnou bezobsažnosťou. A samozrejme, manipuláciou s faktami. Progresívne Slovensko "akosi" zabudlo, že Slovensko má iba 31 rokov a nie 40 a že počas tých 31 rokov tu nevládol iba "Fico", ale aj Radičová, Dzurinda, Matovič, Heger, Ódor a napokon posledných päť rokov aj Čaputová.

A tak si zas raz iba tak, od radosti z nečinnosti, na sociálnej sieti koplo.

Viete prečo? Znie prvá inteligentná otázka a nielen jedna

"Viete, prečo sa tak zaklínajú bojom proti liberalizmu a progresivizmu? Prečo o tom Fico, Danko aj klesajúci Hlas stále hovoria? Pretože potrebujú zakryť vlastnú neschopnosť. Veď posúďte sami." Uvádza do témy čitateľa status PS.

Tak poďme "posudzovať!

Fico je v politike "štvrté desaťročie". Na konci tejto vlády bude mať plnú moc nad štátom 16 rokov." (Čo a kto tých zvyšných 15 rokov, o tom PS mlčí- pozn. red. HD)

"Čo za ten čas dosiahol? Prestali desiatky tisíc mladých ľudí odchádzať na zahraničné univerzity, z ktorých sa mnohí nikdy nevrátia? Máme už tie moderné štátne nemocnice a polikliniky, kde sa viete rýchlo objednať ku svojim lekárkam? Dokážu sa ľudia bez prieťahov domôcť svojich práv na súdoch? Fungujú nám spoľahlivo železnice, je dostavaná aspoň tá jedna diaľnica do Košíc?" Pýta sa PS Fica, Radičovej, Dzurindove a Čaputovej vlády samozrejme nič.

Frázy remišovskej úrovne

Nie. Nič z toho. Iba papalášizmus, amnestie a funkcie pre "svojich ľudí". Hlúposť a amaterizmus, to je ich ponuka. Nemajú výsledky, nemajú ani plány.

Nečudo, že radšej šíria nenávisť (koľko protiopozičných protestov zorganizovala koalícia? - pozn. red. HD.), fabulujú o liberalizme a progresivizme. Neskočme im na to. Vysvetľujme to svojim priateľom, susedom, rodinám. Odhaľujme ich klamstvá. A krok za krokom ich konečne pošlime do politického dôchodku." Znie pondelkový pozdrav progresívcov Slovensku.

Potvrdené: Hamran miluje luxus, za ktorý nemusí platiť
Bývalý policajný šéf Hamran dohodol utajené miliónové zákazky s firmou, ktorá mu mala dopriať luxus zadarmo Keď bol Štefan Hamran (Demokrati) menovaný do funkcie a vlastne po celé jeho funkčné obdobie sme boli presviedčaní nie len vedením... Čítať ďalej
08 | 07 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik