Liberálna Lucia píše "rustikálnemu Robovi"
08 | 07 | 2024 I Ivan Brožík

"Vážený premiér Fico, milý rustikálny Robo," rozbieha sa autorka statusu a príde aj na onakvejšie výrazy. My ich budeme bodkovať, lebo s liberalizmom na sieťach je to také akési neliberálne.

"Na Devíne ste vyzerali ako rustikálny Boh nenávisti z múzea Madam Tussaud. Čo na vás tie mladé čakateľky vidia? Na chlapíka so štyrmi guľkami ste prejav ustáli. Ženie vás prehnané sebavedomie. Prežiť vlastnú smrť je viac ako vyhrať voľby." Zatiaľ ešte nevieme, kam okrem urážok pani LĎN mieri.

Historický exkurz

"Je zaujímavé, ako rôzni ľudia rôzne vnímajú, keď prežijú vlastnú smrť. Napríklad môj otec. Zomrel v 59-tich rokoch. Ako vy teraz. Mal chronické zlyhávanie srdca. Svoju smrť prežil niekoľkokrát. S každým nádychom sa stával lepším človekom.

Pamätám si, ako bol hospitalizovaný na Mickiewiczovej v štátnej nemocnici. Do polievky mu padala omietka a nočné smeny tam slúžili mníšky. Lietali po chodbách ako batmani, lebo zdravotných sestier bolo už vtedy málo. Keď otec potreboval čúrať, musel zavolať mojej mame, aby mu prišla pridržať bažanta. V nemocnici to nemal kto urobiť. Mama behala z Dunajskej niekoľkokrát denne. Vtedy ešte žil aj váš Paška. V parlamente ste rečnili o tom, ako sa vám podarilo nakopnúť zdravotníctvo. Myslela som si, že na vás skočím." Zveruje sa verejne Lucia Ďuriš Nicholsonová o potrebe "skákať na Fica".

Intermezzo - nesúvislý blábol

"Teraz ste zas pri moci a tá madam s vlasmi namiesto mihalníc šéfuje zdravotníctvu, ktoré sa naďalej kontinuálne rúca. Ľudia zomierajú, lebo sa nemôžu dostať k doktorom. Na rekonštrukciu detskej neonatológie sa skladáme vo verejných zbierkach. Ministerka si robí selfíčka a vy rečníte o stavaní hrádze proti liberálnej ideológii. Vaša hlavná misia." myslí si autorka statusu.

Šup a je to tu!

"Spýtam sa to po vašom: Načisto vám drbe? To liberálna ideológia vytunelovala slovenské zdravotníctvo? Alebo Paška s Pentou? To liberálna ideológia urobila z nášho vzdelávacieho systému najhorší v EÚ? Slováci, ktorí utekajú za hranice, zdrhajú pred liberálnou ideológiou alebo pred rustikálnymi komunistami s doživotnou rentou, ktorí nechali svojim kamošom z Justičáku ukradnúť Slovensku budúcnosť?

Akúkoľvek hrádzu postavíte, liberálna demokracia to prežije. Na finále ste len 59-ročný chlap so štyrmi bajpasmi a štyrmi guľkami. Len či vám bude mať kto pridržať bažanta." Končí "láskyplne" svoj status/list premiérovi Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Potvrdené: Hamran miluje luxus, za ktorý nemusí platiť
Bývalý policajný šéf Hamran dohodol utajené miliónové zákazky s firmou, ktorá mu mala dopriať luxus zadarmo Keď bol Štefan Hamran (Demokrati) menovaný do funkcie a vlastne po celé jeho funkčné obdobie sme boli presviedčaní nie len vedením... Čítať ďalej
08 | 07 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik