Viktorínovo odhalenie: Ako progresívci ničia kariéry politikov jedným slovom!
05 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Nálepkovanie. Akonáhle trošku vybočíte z názorového kurzu, ktorý považujú za správny progresívci, dostanete nálepku. Či už ste „dezolát“, alebo dokonca „fašista“, už to z vás nikto nezmyje. Svoje o tom vedia mnohí národne orientovaní politici, ktorí sú cez rôzne nálepky doslova zosmiešňovaní. Armádny generál vo výslužbe Jozef Viktorín (hnutie Republika) pripomína, že to vôbec nie je len „výsada“ Slovenska. Priamou ukážkou sú voľby vo Francúzsku, píše na Facebooku Viktorín.

Prvé kolo predčasných volieb vo Francúzsku prinieslo politické zemetrasenie a Európa čaká na nedeľu, 7. júla, kedy sa rozhodne definitívne. Generál Viktorín si v statuse na Facebooku všíma „nálepku“, že vyhrala krajná pravica a upozorňuje, prečo tento výraz vníma, ako nálepku. Tie totiž dostávajú hlavne ľudia nesúhlasiaci s progresivistami. Lenže práve Macrona vo Francúzsku podľa Viktorína dobehla jeho politika, ktorou Francúzsko riadil počas posledných piatich rokov. Francúzi sa rozhodli pre normálnosť a pre ňu by sa podľa Viktorína mala rozhodnúť celá Európa.

Rozhodne sa v nedeľu

Prvé kolo francúzskych parlamentných volieb prinieslo politické zemetrasenie, ktoré otriaslo základmi francúzskej politiky. Výsledky odhalili dramatický posun voličských preferencií a nečakaný vzostup krajnej pravice. Tieto výsledky naznačujú hlboké zmeny vo francúzskom politickom spektre, s posilnením extrémnych pozícií na úkor tradičného politického stredu. Macronova strana, ktorá dominovala francúzskej politike posledných päť rokov, sa ocitla na dne. Druhé kolo volieb, ktoré sa uskutoční 7. júla, bude kľúčové pre určenie budúceho smerovania francúzskej politiky a možného vytvorenia novej vlády pod vedením Marine Le Penovej.

Macronov pád: Od "beznádejného optimistu" k izolácii?
Emmanuel Macron, kedysi vnímaný ako politický zázrak, sa teraz ocitá v bezprecedentnej kríze. Jeho politická kariéra, poznačená odvážnymi krokmi a sebavedomými rozhodnutiami, sa dostala do bodu, keď aj jeho najbližší spojenci navrhujú, aby sa... Čítať ďalej
01 | 07 | 2024 | Bari Zajačková

Čo je to, to nálepkovanie

„Spomínate si na titulky, že v 1 kole predčasných parlamentných volieb tam vyhrala krajná pravica? A presne toto je to nálepkovanie. Účelové. So snahou dehonestovať. Pretože ak by vyhrali progresívci,  nikde by sa neobjavilo, že vyhrali extrémisti z progresívneho - liberálneho tábora,“ upozorňuje Viktorín.

Zoznámte sa. To sú oni

„Dôvodom je fakt, že práve tento tábor toto nálepkovanie vymyslel. A používa ho ako ideologickú zbraň. Oni môžu nálepkovať, ale nálepky neprijímajú. Ľudia, ktorí vedia všetko, a to doslova, nenávidia jedincov v spoločnosti. Iba seba. Ľudia a špecialne staršie ročníky pre nich už nemajú žiadnu pridanú hodnotu. Antihumánna ideológia, antipatriotistické zmýšlanie a jediný patent na jedinú pravdu - to sú oni. Rozlezení v politike, v médiách a v  treťom sektore. Za peniaze zrádzajú všetko, čo generácie našich predkov budovali a tvorili,myslí si Viktorín.

Politika nepozná milosť

„A s takouto mentálnou a politickou výbavou vyhlásil voľby aj prezident Macron. V snahe o falošnú emóciu ľútosti za prehru v eurovoľbách chcel presvedčiť Francúzov, že majú šancu na reparát, nakoľko LEN ON a jeho stranícki kolegovia su tí vybraní na vládnutie... len zabudol pán s napoleónskym komplexom, že v politike sa chyby vracajú dvojnásobne. A pán Macron vyhlásením predčasných volieb urobil chybu. Pre seba,“ píše Viktorín. Popri tom však Macron podľa neho urobil jedno z najzásadnejších rozhodnutí.

Francúzsko v plameňoch: Ľavičiari rozpútali peklo v uliciach!
Po nedávnych parlamentných voľbách vo Francúzsku, v ktorých zaznamenali úspech opozičné strany, sa krajinou prehnala vlna masových nepokojov. Video zachytávajúce horiace trhové stánky či výtržníkov vo francúzskych uliciach priniesol portál... Čítať ďalej
02 | 07 | 2024 | Bari Zajačková

Rozhodnutie pre Francúzsko

„Pretože výsledok 1. kola je výsledkom vôle Francúzov, ktorí nahlas povedali stop migrácii, nesystémovej  podpore Ukrajiny a hlavne stop antisociálnym opatreniam a tiež stop tvrdým zákrokom voči demonštrantom, ktoré sprevádzajú Macronov mandát,“ vysvetľuje Viktorín s tým, že Francúzi sa rozhodli pre normálnosť a nie pre fantazmagórie. Francúzom preto drží palce, lebo práve normálnosť je to, čo Európa potrebuje najviac.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik