Hlas ľudu: Obyčajný český občan víta rozhodnutie nášho ÚS
05 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová

Na rozhodnutie ÚS SR reagoval premiér, ministri, opozícia. Ozvala sa aj Čaputová,  osobnosti verejného života, ale aj celkom obyčajní ľudia. Treba povedať, že opozícia týmto rozhodnutím dostala na frak a vláda opäť mala pravdu. Rozhodnutie všetci rešpektujú, opozícia s viacerými výhradami. Bez výhrad a s úľavou ho víta obyčajný český občan.

Nás teší, že v tejto súvislosti žiada súčasnú českú vládu, českého prezidenta, všetkých českých provládnych poslancov a senátorov, aby sa ospravedlnili za štvavé a protislovenské vyjadrenia. Alebo prinajmenšom, aby túto skutočnosť vzali s plnou vážnosťou na vedomie a bez výhrad toto víťazstvo slovenskej vlády na čele s Róbertom Ficom rešpektovali. K tomu rovnako vyzýva všetkých provládnych novinárov, komentátorov, české provládne médiá, české nevládne organizácie, ale v neposlednom rade aj všetkých ďalších progresivistických jedincov.

Nuž, nie všetci Česi sú ako Fiala. Nie všetci Česi milujú Šimečku.Ďakujeme za slová solidarity! Tomu sa hovorí mať srdce na správnom mieste.

Nie ako tí naši opoziční sťažovatelia  a vyvolávači vášní a nenávisti, prezidentku z toho nevynímajúc. Čakať od nich ospravedlnenie, to  je nad ich sily. A majú sa za čo. Oni vyprovokovali Cintulu k útoku na premiéra. Všetko ZLE, ako Kolíková hovorí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

ŽILINKA PREHOVORIL VO VECI ATENTÁTU na premiéra Roberta Fica
V trestnej veci pokusu o atentát na premiéra Roberta Fica (Smer-SD), v ktorej je obvinený J. C., došlo k zmene právnej kvalifikácie. Obvinený bude po novom stíhaný pre obzvlášť závažný zločin teroristického útoku. Generálny prokurátor SR Maroš... Čítať ďalej
04 | 07 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik