Česi idú na olympiádu v mundúroch progresívne "bezpohlavných"
03 | 07 | 2024 I Eka Balaskova

Olympijská myšlienka bola od začiatku svojej histórie ukážkou športového súperenia zástupcov jednotlivých národov s tým, že sa mohli prezentovať čímkoľvek, čo pre nich bolo špecifické, výnimočné, alebo ich to nejako vyjadrovalo. Na to slúži aj úvodný, či záverečný ceremoniál, ktorý sa spája hlavne s novodobou históriou tohto športového sviatku.Veď príslušnosť k istému národu bola vždy vecou cti, pripomína portál cz24.cz.

Česká kolekcia „uniforiem“

ňBlížia sa letné olympijské hry v Paríži a bola predstavená kolekcia odevov, v ktorých sa bude prezentovať česká reprezentácia. Jej autor tvrdí o českom národe, že je myšlienkovo ​​zaostalý a predložil už schválenú sadu vytvorenú pre bezpohlavných športovcov. Respektíve tak svoje dielo uviedol. Prezentáciu navyše doplnil snedým predstaviteľom africkej menšiny, ktorý má vystihovať podstatu češstva. Ide o ďalšiu zámernú provokáciu po tom, čo oblečenie národného tímu vyslaného do Francúzska nevyužíva výhradne české symboly a farby. Ide o smutnú ukážku degradácie Českej republiky. Módny návrhár evidentne nepochopil, na akú akciu jeho kolekcia smeruje a čo má predstavovať. To už môžeme nechať hrať našim víťazom namiesto hymny nejakú odrhovačku sprevádzajúcu sprievod homosexuálov Prag Pride.

Fico, Paci Pac a nahnevaný starosta: Čo sa to deje v Starej Bystrici?
Obľúbená detská skupina Paci Pac sa ocitla v poriadnej šlamastike. Mali vystupovať na oslave v Starej Bystrici, no zrazu zistili, že celá akcia je pod záštitou premiéra Roberta Fica. To sa im vôbec nepáči! "Nechceme spájať detskú tvorbu s... Čítať ďalej
02 | 07 | 2024 | Bari Zajačková

Hanba, ktorej sa tlieska

Potláčanie národného povedomia je normou terajšej doby. Ide o jasné smerovanie k prelínaniu národov, etník a pohlavia. Celá EÚ a jej ideológia je postavená na postupnej likvidácii národnej hrdosti a rozdielnosti pohlavia. Normálny človek sa tomu bráni, idioti tlieskajú a módny návrhár celkom zjavne vyšiel v ústrety tej druhej časti ľudstva. Síce menšiu a presadzujúcu neprirodzenosť, navyše to urobil na akcii, ktorá je svetovou športovou udalosťou a prehliadkou úspechu plynúceho z driny. A odniesli to naši športovci. A s nimi aj uvedomelí Česi a Moravania. Je to trápna hanba, aj keď tým handrám budú mnohí tlieskať za odvahu, konštatuje české médium.

Nie je to pekný popis

Čo svetu oznámia škaredé striekané tričká s golierom z veksláckych deväťdesiatok a fľakatý školníkov plášť s červenými pečiatkami ako na surovom mäse z bitúnku, nevie asi ani mladý progresívny tvorca genderless módy, ktorý túto krásu vytvoril.

Nespia ani humoristi

Či mal autor článku, posúdiť môžete aj sami vo fotogalérii. Facebookom sa šíria už aj meme obrázky a s nimi aj rôzne komentáre. 

„Ak by som bol z druhej strany zemegule, opýtal by som sa, či takto vyzerajú typickí českí chlapi,“ uvažuje Matúš.

„To je tak, keď vyberiete spomedzi viacerých návrhov ten najhorší.. Toto navrhol mladý "slniečkár", ktorého modely zapadajú na akcie PRIDE pochodov.. Samotní českí fanúškovia športu sú zbrozeni z tohto braku,“ hodnotí Miro.

„To je kolekcia pyžám z Miletičky?,“ pridáva sa Milka.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Užívate multivitamíny? Chyba, ukazujú štúdie
Analýza, ktorá prebehla na zdravotnom stave 400-tisíc zdravých dospelých nezistila žiadne zdravotný bonusy z užívania multivitamínov vo forme výživových doplnkov, informuje The Guardian. Podľa tejto štúdie dokonca môže každodenné užívanie týchto... Čítať ďalej
29 | 06 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik