Hlas ľudu: Sexista Danko a Šimečkova dievčina
01 | 07 | 2024 I Mária Škultétyová

Ten Šimečka sa nezdá. Slabá konštrukcia, ale chlapík je to správny. Za svojich sa bije ako lev. Alebo ako Jožkova kočka. Má tri mláďatá a chráni si ich pred kocúrmi. Prichádzajú za ňou najmenej štyria „tatovia“.  Dnes zaútočila na dvakrát väčšieho kocúra, ktorý sa dobýjal do záhradného domčeka.

Lenže Miško Šimečka nie je hocijaký kocúr. Miško neuteká, Miško sa bije ako lev za svoje samičie stádo.

Najnovšie to od neho schytal „starý“ kocúr Danko. To je ten, čo sa mu páčia pekné baby a rád sa s nimi ukazuje. Lebo pekná kočka zvyšuje ego každého mužného kocúra.

Keď nazval Miškovu poslankyňu, ktorá je navyše aj matkou, nejakým dievčaťom z PS, čo sa zrazu stalo odborníčkou na šport, Miška sa to veľmi dotklo. Zaujal obrannú polohu a postavil sa  proti tomu útočníkovi. Posiela mu fotku, kde stojí spolu s Natáliou Nash, „nejakým to dievčaťom z PS“.  No ale toto! Takto si dovolil Danko uraziť poslankyňu, ktorá pracovala ako riaditeľka odboru športu na ministerstve školstva! Veď to je hanebné!

No prosím, zas sa vykľulo šidlo z vreca. Miško prezradil aj to, čo nechcel. Potom keď si niekto dovolí pripomenúť šimečkovcom, že boli vo vláde chaosu,  tvária sa, že oni nič. A pritom tam mali svojich progresívcov.

Tak a táto bývalá pani riaditeľka má okrem toho vyštudované učiteľstvo telesnej výchovy. Ak sa nemýlim, tak to má aj "Magorov" poslanec Pročko. Ibaže ten súťažne nehrával volejbal, ale robil televízneho zabávača.

Kdesi som čítala, že chlapa najviac urazí, keď ho niekto nazve chlapčekom či chlapčaťom. Divné, že zdrobneniny majú opačný efekt! Možno preto si mnohí chlapci nechajú strnisko na brade, aby im niekto do holobriadkov nenadával. A možno preto sa aj Miško pobil za svoju babu. Veď čo je ona, aké dievča? Je to baba.

Danko urobil chybu. To „dievča z PS“ má 51 rokov, čo je menej, než má Danko. A tento „ciciak“ si dovolí takto pomenovať Miškovu babu.

Preto ho vyzýva, aby „prestal sexisticky zhadzovať poslankyne PS a celej opozície. Je absurdné a nedôstojné, aby ich označoval za “dievčatá“ a zhadzoval ich profesionálne skúsenosti a odborné a politické názory. Presne pre také grobianstvo mnoho skúsených a skvelých žien do politiky nejde. Je to škoda. Miško je hrdý, že jeho baby sa nedajú zastrašiť a na rozdiel od tých Dankových vykonávajú svoj mandát naplno a v prospech krajiny. Bodka.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik