Chudery Verona a Mariška furt pindajú
29 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Kedysi pindali v jednej strane. Ale dve SLIEPKY na jednom hnojisku sa nezniesli. A tak si Mariška našla iný hnoj. U Riška. Ale ani po zmene teritória či jeho predsedu povahu nezmeníš. Veď o to jej vlastne ani nešlo. A tak dnes pindá u obuvníka rovnako ako u Riša a u Verony. Dve chudery pindajú furt. Jedna lepšie ako druhá.

Keď boli v Magorovej a Hegerovej vláde, kydali na opozíciu. Teraz, keď sa sláva a kšefty pominuli, kydajú na vládu. Dve pindy budú pindať, aj keby chabinou po holej riti dostávali. Našťastie, to sa nedeje, ale kritiky sa im ujde až-až. Verone mierou vrchovatou.

Verona to v poslednom čase schytala od svojho nástupcu a najväčšieho kritika Richarda Rašiho

Predstavte si tú drzosť, že ministerke MIRRI vyčíta stratovosť štátnej spoločnosti Slovensko IT. Tej spoločnosti, ktorá keď ona odchádzala z postu ministerky, bola už druhý rok v zisku. A on si dovolí podávať na ňu trestné oznámenie! Nuž sa musí brániť. Odkazuje mu, že je najvyšší čas liečiť sa z posadnutosti Remišovou.
My, čo si pamätáme jej pexeso a všetky útoky na Fica, na Žilinku a Pelleho, si zas myslíme, že Verona by mala vyhľadať exorcistu. Tá chabina v jej prípade by bola na mieste. Treba z nej vyhnať diabla.

Druhou hviezdou opozície je nesporne tetuška Kolíková

Keď pánboh rozdával lásku a cit k ľuďom a ku kráse, dohabkala posledná a nič z toho sa jej neušlo. Zato po nenávisť sa aspoň dvakrát obrátila. Preto ju poznáme ako cynickú babu, ktorá sa nevie ani obliekať. To je tak, keď sa cynizmus zasnúbi s nevkusom, z toho nič pekné nevzíde. Keby sa aspoň toľko nepretŕčala pred kamery. Ale každý boží deň je v obraze. Minule som sa až naľakala. Dogabala sa ako Anička Icíková. Bánovčania vedia, o kom hovorím. Nuž a táto dogabaná a cynická baba útočí na všetko, čo parlament schváli. Zastávala sa Lipšica, Mazáka, čurillovcov, ale boj na tomto fronte prehrala na celej čiare. Na tribúne bľačala o únose demokracie, teraz vyspevuje čosi o policajnom štáte. Naposledy sa jej dotklo, že ju poslanci odvolali z funkcie predsedníčky výboru na kontrolu SIS. Obuli sa do nej a útočili Iba za to, že si poctivo plnila úlohu opozičnej poslankyne. A tak zas pindá.

Obidve tieto chudery nám odkazujú, že sa nedajú zastrašiť, že budú pindať až do roztrhania tela. My im zas odkážme, že čo sa toho týka, tak im veríme.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Čo vyjde najavo z posmrtného svedectva generála Lučanského?
Bývalý policajný prezident Milan Lučanský sa na polícii prihlásil 3. decembra 2020 a vyšetrovateľ mu zaistil aj osobné veci, vrátane mobilného telefónu. Ten však ani po viac, ako troch rokoch jeho rodine polícia nevydala. Český portál cz24.news,... Čítať ďalej
29 | 06 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik