Zlá veštba pre Ameriku, ale aj trocha optimizmu
28 | 06 | 2024 I Milan Laca

Pád je nevyhnutný. Čo predpovedal Messing Amerike.

Wolf Messing bol jednou z najzáhadnejších  postáv minulého storočia. Predvídal mnohé udalosti, ktoré otriasli svetom. Presne určil dátumy začiatku druhej svetovej vojny aj jej konca, predvídal Stalinovu smrť a dokonca aj svoju vlastnú.   

Rozšírenie Ruska

Podľa Messingových predpovedí sa v rokoch 2022 a 2023 pre Rusko začne nová etapa: začiatok krízového obdobia. Rivalita medzi Ruskom, susednými krajinami a zámorskými mocnosťami (ako Kanada, USA a Čína) sa zintenzívni. V Rusku sa očakávajú obrovské zmeny. Najväčšia krajina na svete rozšíri svoje hranice do roku 2023, no predpovede hovoria, že sa tak stane pokojne, bez akýchkoľvek vojenských konfliktov. S najväčšou pravdepodobnosťou mal Messing na mysli zjednotenie Ruska a niekoľkých postsovietskych krajín, v rámci úplne nového formátu únie.

Nostradamus: Druhá polovica roka 2024 bude búrlivá, z predpovede pre pápeža mrazí
V čase, kedy tvoril Nostradamus svoje prorocké štvorveršia, sa ľuďom ani len nesnívalo o lietadlách a predstava, že ľudia sa budú dohovárať cez celé kontinenty, „zaváňala“ bosoráctvom. Veď kto už by pred päťsto rokmi veril, že malý kúsok niečoho... Čítať ďalej
24 | 06 | 2024 | Eka Balaskova

Príde nový prorok

V novom tisícročí sa v Rusku objaví veľký prorok, ktorý bude vedieť predpovedať budúcnosť. Podľa predpovede, si táto osoba vytvorí vlastné učenie a veľmi rýchlo sa začne šíriť po celom svete a spájať obrovské množstvo ľudí. Vďaka úsiliu ruského proroka sa vytvorí nový svetový poriadok, v ktorom nebude miesto pre konflikty, vojny, korupciu a boj o moc.

Príde blahobyt

Začne sa éra všeobecného blahobytu. Obzvlášť zreteľne to pocíti Ruská federácia. Práve v Rusku sa bude, podľa Messinga, ľuďom žiť najlepšie. Stane sa baštou bezpečnosti a pohodlia. Bude to bohatá, perspektívna a stabilná krajina, kam sa bude chcieť presťahovať veľa obyvateľov Zeme.

Pád impéria

Spojené štáty americké podľa neho prestanú byť v polovici 21. storočia hlavným politickým hegemónom. Vplyv Spojených štátov na svetovú politickú scénu sa oslabí. S najväčšou pravdepodobnosťou budú mať na to vplyv rozsiahle konflikty, na ktorých sa táto krajina zúčastní. Okrem toho, keď Washington stratí status superveľmoci, aby prežil, bude sa musieť podriadiť mocnejším a vplyvnejším protivníkom. "Ekonomika bude klesať. Krajina bude trpieť vnútornými spormi a problémami,“ napísal Messing. Napísal, že krajiny, ktoré ešte brali do úvahy postoj USA v mnohých strategických otázkach, ich odpíšu a prestanú brať tento štát vážne.

Pokles pre Európu

Zasiahne  to aj Európu. Krajiny Starého sveta po skončení pandémie COVID-19 ešte dlho nebudú môcť oživiť svoje ekonomiky. Messing predpovedal, že tieto štáty „padnú na geopolitické dno“. Poznamenal, že takáto situácia by súvisela so závislým postavením európskych mocností na zámorských mecenášich, ktorí by sa čoskoro zrútili „Osudom Európy je stať sa slabou a závislou,“ hovoria Messingove proroctvá. Krajiny európskej rodiny stratia počas 21. storočia svoje pozície v politike aj v ekonomike, hovoril veštec.

Vojny 

Podľa Messinga sa globálne kataklizmy a vojenské akcie začnú v novom tisícročí. Napríklad práve obdobie od 20. rokov 20. storočia označil za etapu začiatku tretej svetovej vojny. Konflikt spôsobí kolosálne škody účastníkom,  medzi ktorými bude aj Rusko. Presne neuviedol, kedy sa globálna konfrontácia rozhorí, len naznačil, že sa tak stane začiatkom nového tisícročia. Podľa Messinga sa globálny konflikt, ktorý prerastie do „veľkej vojny“, začne s Čínou, ktorá spustí jadrový útok na Japonsko a Taiwan.

Nová hrozba

Napriek tomu, že ľudstvo zažilo niekoľko vĺn nebezpečnej pandémie COVID-19, ktorá si vyžiadala životy miliónov ľudí, v blízkej budúcnosti bude svet čeliť novému vírusu.

Ukrajinský prorok: Krajiny viac nebude!
Zabudnuté proroctvá ukrajinského molfara Nechaja: Krajina navždy zmizne z mapy. Molfari sú potomkami starých čarodejníkov v Karpatoch. Vedia ovládať prírodné živly, liečiť ľudí a zvieratá, vidieť minulosť a budúcnosť. O molfaroch sa vie málo -... Čítať ďalej
31 | 05 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.