Vyznanie partnera zosnulej 36-ročnej brazílskej športovkyni trhá srdce
29 | 06 | 2024 I Eka Balašková

Nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch. A nevyhýba sa ani vrcholovým športovcom. Za posledných pár dní tento svet náhle opustili dve športové osobnosti. V utorok (25. júna) sa svet dozvedel o úmrtí jedného z prvých profi trénerov zápasenia a v piatok (28. 6.) náhle skonala len 36-ročná kulturistka.  O oboch úmrtiach informoval portál športový čas.

Len niekoľko dní po tom, čo zomrel slovenský priekopník organizovania športových zápasov na Slovensku, Martin Belák, ktorý  vychoval niekoľko špičkových borcov bojových športov zomrela brazílska influencerka a kulturistka. Toto je v roku 2024 už štvrtá smrť v tomto športovom odvetví.

Priekopník thajského boxu

Pod vedením Martina Beláka pred takmer 30-timi rokmi vznikol v Banskej Bystrici klub, kam chodili nie len tí, ktorí sa venovali bojovému športu, ale aj široká verejnosť. Bol úplne prvý, kto sa venoval aj profesionálnej organizácii zápasov slovenských bojových športov, pripomína športový čas. Práve on „vychoval“ napríklad Vladimíra Moravčika, ale aj mnoho zápasníkov MMA, kickboxu či iných športov.

Facebook M. B.

„Ďakujem, že si ma naučil to, čo ma vedie celou kariérou a životom. Bojovať s kýmkoľvek, kdekoľvek a kedykoľvek,“poďakoval mu na Instagrame bojovník MMA Vlasto Čepo – jeden z jeho zverencov, ktorý momentálne pôsobí v Trnave.

Hovorkyňa Banskobystrickej polície Petra Kováčiková vylúčila cudzie zavinenie jeho úmrtia, príčina zatiaľ nie je známa.

Boris Kollár ide reklamovať "háro". Toto na hlave nechcel! (FOTO)
Začiatkom tohto roka bývalý predseda NR SR prekvapil cestou do Turecka. Ak sa niekto domnieval, že si vybehol po viac, ako troch turbulentných rokoch oddýchnuť do nejakého super luxusného rezortu, kde padajú pečené holuby priamo ... veď viete kam,... Čítať ďalej
28 | 06 | 2024 | Eka Balaskova

Mladá kulturistka

Správa o ďalšom úmrtí prišla z Brazílie a týka sa 36-ročnej Cintíe Goldani. O pár dní sa mala podľa športového času pretekať na prestížnom podujatí v Curitibe (Brazília). Pľúcna embólia, ktorú spôsobila krvná zrazenina však zapríčinila, že sa podujatia nedožila.

„S veľkou bolesťou a smútkom vás informujeme o smrti profesionálnej športovkyne Cíntie Goldani v dôsledku komplikácií so zápalom pľúc. Bola anjelom v ľudskej podobe. Boh potreboval v nebi posilu,"cituje športový čas oficiálne stanovisko Musclecontest International.

Instagram C. G.

Dojímavý odkaz

„Veľmi ťa ľúbim, zaslúžila si dostať odo mňa oveľa viac lásky. Naučila si ma milovať, ukázala si mi pravú lásku. Vždy ťa budem nosiť v mojom srdci, kým sa opäť nestretneme,“ napísal Gustavo Cesar, kulturistkin životný partner.

Prípadov náhleho úmrtia mladých športovcov je viac

Športový čas pripomína, že za prvý polrok tohto roka opustilo tento svet niekoľko športovcov z tohto odvetvia. Len nedávno v Nemecku zomrel uznávaný portugalský športovec Marco Luis.

Brazílsku influencerku  a šampiónku v powerliftingu Rhayaru Moraisovú objavili v posteli bez známok života ešte v marci.

Umelecký svet v slzách! Zomrel obľúbený herec z kultových filmov
Umelecký svet je v slzách. Vo veku 90 rokov zomrel obľúbený herec z kultových filmov. Správy o úmrtí obľúbeného herca potvrdila rodina. Hral vo viac ako 120 filmoch a programoch. Americký herec Bill Cobbs zomrel v utorok 25. júna v americkom štáte... Čítať ďalej
27 | 06 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik