"SJETEJ" AKO DRAK! Trump tlačí pred štvrtkovým duelom na Bidena. Chce test na drogy
26 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Bývalý prezident USA Donald Trump v programe na sieti Truth Social navrhol, aby sa prezident Joe Biden pred štvrtkovou prezidentskou debatou podrobil testu na drogy. Zopakoval tak svoje predchádzajúce výzvy na testovanie Bidena na drogy, pretože niektorí republikáni vyvodzujú, že dobrý výkon prezidenta v debate môže byť iba výsledkom toho, že berie drogy, informujú české Parlamentní listy s odvolaním sa na zahraničné médiá.

Exprezident USA Donald Trump sa ponúkol, že sa pred štvrtkovou debatou podrobí testu na prítomnosť drog, pokiaľ to isté urobí aj prezident Joe Biden. Trump vo svojom príspevku napísanom veľkými písmenami navrhol Bidenovi, aby sa pred debatou podrobil testu na drogy, a dodal, že on ako bývalý prezident by s tým ‚OKAMŽITE SÚHLASIL!!!',“ uviedol Trump prostredníctvom Truth Social, svojej vlastnej platformy sociálnych médií, uviedla televízia Fox News.

Príspevok bol zverejnený deň po tom, čo republikán Ronny Jackson (R-Texas) v rozhovore pre Fox News požadoval, aby sa Biden pred štvrtkovou debatou a po nej podrobil testu na drogy zvyšujúce výkonnosť.

Trumpova výzva je opakovaním podobného komentára, ktorý predniesol v apríli, keď po tvrdení, že prezident "bol "sjetej" ako drak" počas svojho prejavu o stave Únie, vyzval Bidena, aby súhlasil s debatou a s testom na prítomnosť drog pred touto udalosťou.

Ďalšia rana slovenskému mainstreamu a prezidentkiným vládam
Nemecký kancelár Olaf Scholz sa vrátil do covidových čias a dal dôrazne najavo, že je stále potrebné vyšetriť v minulosti prijímané covidové opatrenia. Pretože niektoré z týchto opatrení boli aj podľa dnešného kancelára zlé. Spomenul „návrh, aby sa... Čítať ďalej
25 | 06 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik