Hlas ľudu: Remišová chce predčasné voľby
24 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Vasilisa Premúdra Remišová v najnovšom statuse hovorí, že nám vládnu plochozemci. Nerada s ňou súhlasím, ale niekedy si to myslím aj ja.

Najmenšia strana vládnej koalície sa rozťahuje a chcela by všetkým diktovať, akoby mala aspoň 20 percent. Pritom prieskumy ukazujú jej pokles. Možno aj preto, že na kandidátku sa dostali írečití Slováci, ktorých írečitý zjav a jazyk mnohí nemusíme. A tak sa stane, že opozícia si všimne a vyťahuje najmä to, čo strane ubližuje. Znevažuje ju a vysmieva sa z nej. Preto sú v SNS všetci plochozemci.

Spočiatku som vítala Dankovu snahu a ochotu vstúpiť do koalície so Smerom. Bola to jediná možnosť, ako vytvoriť súčasnú vládu. Danko sa netají tým, že Fico je v jeho očiach jediná autorita. Skutočný štátnik, niečo ako boh.  Zdá sa, že predseda SNS za ten čas, čo nebol v parlamente, trochu povyrástol. Ale je pravda aj to,  že niekedy nevieme, čo možno od neho čakať.

Čo sa dozvieme z Remišovej statusu

Smer a Hlas nevládnu. Moc v krajine držia neriadené strely plochozemského charakteru

Slovensku nevládne Smer, ale SNS, ktorá si robí srandu z celej krajiny. Nič nie je horšie vysvedčenie Fica a Pellegriniho, ako najmenšia SNS, ktorá strieda jedno bláznovstvo za druhým. A to nie sú pri moci ani jeden rok. Ešte stále krútite hlavou nad referendom o predčasných voľbách?

Čo si o tom myslia jej voliči

Pani Remišová, ja by som v tom parlamente smeráckym a hlasáckym poslancom zdvihla mandle.

Asi v zmysle „na kieho čerta vás ľudia volili, keď sa necháte ťahať za nos Snssákmi? Vám nie je stydno, keď odhlasujete 5 %-nej SNS každú blbosť? Vám nevadí, že všetku smotanu zlízne SNS? Dajte si pozor, aby vás v ďalších voľbách SNS nepredbehla.“

Mne je jasné, že by to bolo ako hádzanie hrachu na stenu, ale toto im treba obuchávať o hlavu. A hlavne hlasákom, ktorých mnoho ľudí volilo asi pre Pelleho vyhlásenie, že “sa mentálne odstrihol od Smeru.“ Treba na nich vymýšľať takéto ťahy.

Referendum? A ako to máte vy v opozícii? Pozrite si preferencie. Smer, Hlkas stále vysoko. Myslíte, že by predčasné voľby dopadli inak?

Predčasné voľby budú, to je isté.

Skôr či neskôr sa bude musieť Fico zbaviť plochozemcov, lebo to, čo robia, ničí Ficovi povesť a štát. Horšie je, že KDH je pripravené ich nahradiť.

A čo si myslíte o Verone vy

Zatúžila baba po ministerskom kresle? Referendum? A čo tak odrazu? Ibaže so svojím primitívnym myslením nevie, že s Igorom by sa do parlamentu už nedostala. Alebo sa chce  pijavica pricucnúť  na Majerského? Každopádne si myslím, že spolu s Igorom jej hrozí politické hnojisko.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Telegram tu: https://t.me/hlavnydennik