VEĽKÝ ŽIAĽ Dnes náhle zomrel hudobník slovenskej kapely: SKOLABOVAL priamo počas koncertu!
22 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Zanechal po sebe 2 deti! Smutnú správu oznámila svojim fanúšikom michalovská hudobná kapela Ladies & Genitals. Nečakane ich navždy opustil bubeník Milan Hredzák. Ešte minulý víkend hral na festivale, počas vystúpenia však skolaboval a skončil v nemocnici, informuje portál regiony.sk.

“Ťažko sa hľadajú slová. S obrovským žiaľom Vám musíme oznámiť, že nás dnes náhle opustil náš bubeník Milan Hredzák. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, manželke Katke a deťom Samkovi a Esterke,” uviedla kapela v sobotu popoludní (22.6) na sociálnej sieti.

Ladies & Genitals sú z Michaloviec, hrajú od roku 2016 a odvtedy so svojou hudbou precestovali niekoľkokrát celé Slovensko a v pesničkovej súťaži Košický zlatý poklad získali druhé miesto.

Zdroj: FB/Ladies & Genitals _official_

Milan ešte pred pár dňami (v sobotu, 15. júna) vystupoval na pódiu. “Priamo počas vystúpenia s kapelou na Levanduľovom festivale skolaboval náš kamarát Milan Hredzak,” uviedla v nedeľu na sociálnej sieti Levanduľová farma BeLavende.

Ako pokračovali, Milana previezli do nemocnice, jeho stav bol vážny. “Milan je bojovník s dobrým srdiečkom a tak ako on vždy v modlitbe pamätal na iných, teraz on súrne potrebuje každú jednu modlitbu,” dodali. Všetci pevne verili, že sa uzdraví a vráti sa na pódia. Žiaľ, po niekoľkých dňoch prišla tá najhoršia správa.

Zdroj: FB/Levanduľová farma BeLavende

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik