NADROGOVANÝ VODIČ Z UKRAJINY ZAÚTOČIL NA POLICAJTA! (FOTO)
19 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

TERAZ SEDÍ V CELE OBVINENÝ Z TROCH TRESTNÝCH ČINOV! Obvineniu z troch trestných činov čelí 23-ročný vodič Andrii P. z Ukrajiny. Okrem toho, že jazdil pod vplyvom drog, pri kontrole napadol aj policajta.

 

Policajti druhého bratislavského okresu v pondelok (17.06.2024) v nočných hodinách zastavili na Martinčekovej ulici v Bratislave vozidlo zn. Mazda. V rámci bežnej kontroly podrobili 23-ročného vodiča orientačnému testu na zistenie prítomnosti návykových látok v jeho organizme. Ten skončil s pozitívnym výsledkom na metamfetamín, amfetamín a kokaín.

"Policajti vodiča poučili a informovali o potrebe vykonania lekárskeho toxikologického vyšetrenie. To však vodič odmietol absolvovať a následne fyzicky napadol jedného z príslušníkov PZ. Zároveň z vozidla vyhodil čierne puzdro s igelitovými vreckami, v ktorých sa nachádzal sušený rastlinný materiál," informujú bratislavskí policajti.

Policajti voči vodičovi použili hmaty a chvaty na jeho spútanie. Vodičovi počas tohto zákroku vypadla z vrecka plechová nádoba, z ktorej sa vysypala na asfalt biela kryštalická látka.

"Spolujazdec využil príležitosť a počas spútavania vodiča sa dal na útek. Uniknúť sa mu však nepodarilo, nakoľko bol dostihnutý policajtom. Obaja muži boli obmedzení na osobnej slobode a predvedení na policajné oddelenie," píšu policajti na sociálnej sieti.

Kriminalistickou expertízou bola v zaistenej sušenej rastline zistená prítomnosť látky THC, ktorej množstvo zodpovedalo minimálne 41 bežným dávkam drogy. Biela kryštalická látka z plechového puzdra obsahovala 18 bežných jednotlivých dávok kokaínu.

Vyšetrovateľ vzniesol voči vodičovi obvinenie zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu útoku na verejného činiteľa. Umiestnený bol do cely policajného zaistenia, spracovaný bude podnet na jeho väzobné stíhanie.

AKTUÁLNE OBROVSKÝ POŽIAR Zrazili sa dva KAMIÓNY, tretí v PLAMEŇOCH! Cestu museli uzavrieť (VIDEO)
Horský priechod Soroška dnes dopoludnia museli uzavrieť. Dôvodom je požiar kamióna, ktorý zablokoval cestu v klesaní z priechodu. Nachádza sa priamo pod železničným mostom, informuje portál regiony.sk. Na ceste pri Jablonove nad Turňou (v okrese... Čítať ďalej
19 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik