Dráčik ostro: Zo smetiska prišla, na smetisko dejín odišla
18 | 06 | 2024 I Gabriela Fedičová

Na webovej stránke hračkárstva je zverejnený názor, v ktorom sa autor venuje bývalej prezidentke Zuzane Čaputovej. "Zagratulujme si teda, že jej volebné obdobie už konečne skončilo a zaželajme si, aby sme na ňu čo najskôr zabudli a taktiež, aby nás nočné mory a zlé sny dlho neprenasledovali," píše. 

Názor zverejnený na webovej stránke Dráčik preberáme v plnom znení.

Dva zápisy prvej a poslednej Zuzany do Guinessovej knihy rekordov.

  • Prvý titul: Prezident, ktorý pre krajinu a ľudí neurobil vôbec nič.
  • Druhý titul: Prezident, ktorý všetko čo urobil, urobil proti ľuďom a štátu, v ktorom zastával svoj úrad.

Zagratulujme si teda, že jej volebné obdobie už konečne skončilo a zaželajme si, aby sme na ňu čo najskôr zabudli a taktiež, aby nás nočné mory a zlé sny dlho neprenasledovali.

Zabudnime na tohto naničhodného človeka, ale zapamätajme si, čo robil, ako sa dostal do úradu a ako sa ľudia nechali oklamať. Táto osoba predsa nemala žiadne morálne ani odborné predpoklady byť dobrým prezidentom. Rovnako ako Matovič byť normálnym premiérom.

Načo sa teda tieto figúry zjavili na politickej scéne?

Na to, aby dali ľuďom kladivom do čela, a tí sa už konečne prebrali a začali rozmýšľať a niečo robiť. Aby len nečakali, čo za nich druhí rozhodnú a nežili ako mátohy.

Dajme teda bodku za touto tragikomédiou, utrime si slzu a kvapku potu tohto trápneho trápenia. Urobme za ňou takú istú bodku, akú chcela urobiť za Slovákmi táto čierna vdova, keď nás chcela vyhubiť očkovacím jedom. Som o tom presvedčený, že ona si ho aplikovať nenechala. Ak sa chcete presvedčiť vy očkovaní, tak si porovnajte jej a váš rozbor krvi. Určite vám ho neodmietne poskytnúť táto „úprimná a citlivo vnímajúca osoba“.

Nie je to pre vás podstatné?

Malo by byť.  Čo ak vás nabádala s falošným pátosom a vážnosťou na niečo, o čom vedela že je nebezpečné a sama to nechcela?

Očkovaní zomierali a zomierajú viac ako neočkovaní, sú chorľavejší a ľahšie podľahnú ďalšej prípadnej pliage, ktorú na nás chystajú, pretože ich imunitný systém je zaťažený bojom s obsahom predchádzajúcej vakcíny. Prečo píšem s obsahom? Lebo ani čert nevie, čo obsahovala.

Vakcína nezabraňovala prenosu vírusu!

Toto je veľmi podstatný fakt, lebo zabránenie prenosu z človeka na človeka, bol jedným z hlavných motívov a argumentov samotného očkovania. Na základe tejto informácie nebol umožnený neočkovaním ľudom voľný pohyb. Samotné deti bránili kontaktu vnúčat so starými rodičmi, ktorí aj pod týmto tlakom, pretože chceli vidieť svojich najbližších a nechceli byt osamotení, sa nechali zaočkovať. Týmto boli oklamaní a mnohí na to doplatili životom, pretože ich slabý organizmus, postihnutý viacerými ochoreniami, nezniesol nápor tejto gebuziny zvanej vakcína. Gebuziny, ktorú propagovali hlúpe gebule. Prezidentka, ktorá chcela vyhubiť vlastný národ? Pýta sa v závere príspevku autor názorového článku.

Zomrel bývalý poslanec Národnej rady SR. Informáciu potvrdili zdroje blízke jeho rodine
Po ťažkej chorobe zomrel v pondelok (17.6.) vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici bývalý lekár a podpredseda ĽS-HZDS Milan Urbáni. Mal 79 rokov. Informáciu priniesol portál Plus 7 dní, ktorému to potvrdili zdroje... Čítať ďalej
18 | 06 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.