Modelingový expert: Modelingová kariéra prezidentkinej dcéry bol fantastický marketing
17 | 06 | 2024 I Eka Balašková

Keď Emma Čaputová, jedna z dcér vtedajšej prezidentky Zuzany Čaputovej, na jeseň 2021 na módnom móle predviedla niekoľko modelov, slovenské médiá a niektorí umelci či politici z nej „upadli do bezseba“. Prorokovali jej obrovskú kariéru slávnej top modelky a každého, kto si dovolil čo len malú pochybnosť, zadupali kopytami slov o závisti a zlobe. Prešli ani nie tri roky a aj módny expert vysvetlil, kde tkvie pôvab slečny Emmy Čaputovej.

Jeseň 2021

Len 17-ročná Emma Čaputová si to na namierila rovno na predvádzacie mólo! Mladá Emma popri štúdiu na strednej škole rozbiehla kariéru modelky cez podujatie Fashion LIVE 2021. Na módnom podujatí mladá Emma predvádzala outfity hneď niekoľkých návrhárov a na prehliadku ju prišla podporiť aj samotná prezidentka. Tá sa v časoch covidových preslávila aj tým, že z rúška si spravila módny doplnok a motivovať tak ženy k jeho noseniu – veď aha, ako sa hodí pani prezidentke.

Prezidentkina dcéra opäť hviezdi – tentoraz je na scéne so šperkami
Dcéra našej hlavy štátu ide neohrozene za svojou kariérou. Či jej dvere do sveta módy otvára jej nevšedná krása, alebo postavenie jej mamy nevedno, no šancu prezentovať sa dostala opäť. Prezidentkina dcéra Emma sa stala prvýkrát stredobodom... Čítať ďalej
08 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Predviedla aj šperky

„Vybrali sme si modelku pretože je krásna a reprezentuje všetko čo sme chceli vyjadriť. Ak to, čo nás trápi a čo chceme meniť odradí naše zákazníčky, tak tým pádom niečo nie je v spoločnosti v poriadku. Ale súdiac podľa komentárov, správ, emailov a všetkého nás naše verné zákazníčky podporujú a mnohé sa nám zdôverujú s ich skúsenosťami s posudzovaním, a tým pádom nám ďakujú za otvorenie tejto témy. Pretože my všetky by sme mali byť krásne nielen navonok, ale najmä zvnútra,“ napísal v  diskusii tím Petra Toth – šperkárky, ktorej kúsky začiatkom novembra predviedla Emma.

Taraba si „zavaril“

S názorom, že Emma má veľmi dobré vyhliadky vo svete modelingu nesúhlasilo množstvo ľudí. Tí jej to dali na vedomie aj pod legendárnym statusom vtedy ešte poslanca Tomáša Tarabu. O statuse diskutovali psychológovia, ale aj liberálne médiá v zmysle, že Taraba svojou poznámkou o novej top modelke, mladulinkej Emme mohol spôsobiť ťažkú psychickú ujmu a že toto sa deťom nerobí...

Facebook / Tomáš Taraba

Jar 2023

Emma médiá zaujala ešte niekoľkokrát. Ako o oslnivej o nej písali aj po tom, čo sa ukázala na recepcii pri príležitosti holandského kráľovského páru. Na zmienenú recepciu zvolila Emma Čaputová výrazné červené šaty, za ktoré ju pochválila aj odborníčka na protokol, Mária Holubová, podľa ktorej by sa Slovenky nemali zdráhať obliekať sa do výrazných farieb.

Mladú Čaputovú vynášajú do nebies, nad mamou protokolista zaplakal (GALÉRIA)
Holandský kráľovský pár absolvoval na Slovensku trojdňovú návštevu. V novej budove SND v stredu kráľovský pár zorganizoval koncert holandských umelcov a recepciu na počesť prezidentky SR. Protokolistka obdivovala oblečenie jej dcéry Emmy, no... Čítať ďalej
11 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Jún 2024

Modelingový expert Miro Šimonič nie je žiaden „čitateľ módnej polície“ z časopisov určených na podpálenie ohňa v peci kdesi na vidieku, ale človek, ktorý počas svojej kariéry zastupoval napríklad Adrianu Sklenaříkovú.

„Inakosti sú momentálne veľmi, veľmi výstredné. Všetko, čo je iné, je naozaj in. Prezidentkina dcéra na Slovensku prerazila preto, lebo v Hainburgu už nikoho nezaujíma, že je prezidentkina dcéra. Vo svete by podľa môjho názoru neuspela,"hovorí Šimonič pre Plusku. Myslí si tiež, že pozvania na prehliadky sú od ich organizátorom výborným marketingovým ťahom.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.