Kedy už začne byť ten Fico konečne pokorný a znášanlivý? (VIDEO)
17 | 06 | 2024 I Ivan Brožík

No, povedzte! Kto tu má teda byť napokon pokorný a znášanlivý? Nie je náhodou povinná obeť atentátnika obísť politické centrály liberálno-progresívnej opozície a jej redakcie mainstreamu a jednotlivo tam na kolenách prosiť o odpustenie? Tak nejak to pripadá ministrovi financií Ladislavovi Kamenickému a píše o tom aj na sociálnej sieti

Niektorým, napríklad, pani Remišovej, by mal Robert Fico asi doručiť bonboniéru s kyticou. Dodáva redakcia HD. Iným z toho spektra zas fľašu dobrej "škótskej". Alebo hneď sud. Asi. A bol by možno pokoj.

Takže Kamenického otázka

"Neviem či to vnímam len ja, ale všimli ste si to ticho po atentáte na Roberta Fica?!" Pýta sa minister koaličnej vlády na sociálnej sieti.

"Každý by čakal, že tí, ktorí majú najviac masla na hlave, si na ňu najskôr nasypú popol, hlboko sa ospravedlnia, a potom budú mať aký-taký nárok na to, aby mohli vyzývať na uzmierenie a upokojenie silne polarizovanej spoločnosti." Píše svoj, zjavne nesprávny názor, auitor statusu.

Žiaľ, nestalo sa!

"Žiadne sypanie si popola na hlavu nenastalo. Práve naopak. Opozícia a niektoré média ešte prilievajú olej do ohňa, atentát na premiéra Slovenska bagatelizujú, relativizujú a vopred robia závery, ktoré sa im "hodia do krámu". A to všetko bez toho, aby boli známe závery z vyšetrovania!"

"Všimnite si tú úpornú snahu všetkých rozhovorov v tzv. "mienkotvorných" médiách vybudovať nemenný všeobecný názor, že atentátnik je len pomätenec, ktorý ani nevedel, čo vlastne robí. Vraj žiaden politický motív neexistuje, vraj ho nikto v jeho názoroch neovplyvňoval."

"Iní, na základe toho, že atentátnik v prvej výpovedi uviedol, že premiéra nechcel zabiť, naznačujú, že to s ním asi až také zlé nie je, a to napriek tomu, že na premiéra 5x priamo vystrelil!"

Kamenický, foto: TASR

Zvrátená zvrátenosť

Ladislav Kamenický rozhorčene píše, že "najzvrátenejšie sú tie komentáre, ktoré poukazujú na to, že premiér si za to dokonca môže sám a mal by sa za to všetkým pomaly ospravedlniť.

Priatelia, NIE, takto to skutočne nefunguje."

Dnes som si vypočul rozhovor profesora Petra Druláka s Mimi Šramovou

"ktorý to vystihol veľmi presne a plne sa s ním v tomto stotožňujem!" Odkazuje čitateľa na rozhovor nižšie Ladislav Kamenický.

Dodajme, že český profesor Petr Drulák je politológ.

Odišla mimoriadne polarizujúca figúra, iba ďalší Havel
"Čaputová mohla byť zjednotiteľkou, ale stala sa len ďalším Václavom Havlom" konštatuje na sieti Juraj Draxler, bývalý minister školstva, politik a publicista. Napriek tomu, že prezidentka za svoje funkčné obdobie stratila obrovskú časť podpory,... Čítať ďalej
16 | 06 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik