Politológ vytočený do biela! Matovič opäť smradil...
16 | 06 | 2024 I Gabriela Fedičová

Výlevy Igora Matoviča v deň inaugurácie prezidenta Slovenskej republiky Petra Pellegriniho nemali konca kraja. Hnutie OĽaNO, kde je predsedom Igor Matovič sa slávnostného aktu zúčastniť odmietlo, ale na sociálnej sieti samotný predseda venoval prezidentovi Slovenskej republiky toľko pozornosti, až môže mať čitateľ pocit, že závisť ho zabíja. Na túto skutočnosť reaguje aj politológ Eduard Chmelár, ktorý poukázal na to, ako Matovič opäť smradil.

"Po desiatich rokoch máme konečne prezidenta hodného tohto oslovenia a bolo mi cťou byť pri tom. Prejav Petra Pellegriniho považujem za najlepší inauguračný prejav v histórii Slovenskej republiky. Bol nielen vyvážený, ale prejavil v ňom výnimočnú empatiu k pocitom bežných ľudí. Navyše sa opieral o historický kontext, čo mu dodalo mimoriadnu presvedčivosť. Ak sa ho dokáže držať ako programového vyhlásenia, bude to dobrý prezident," myslí si politológ Eduard Chmelár.

Inaugurácia hlavy štátu je podľa Chmelára výnimočná príležitosť stretnúť sa s každým, kto v tejto republike niečo znamená.

Prítomný bol aj samotný Chmelár: "Srdečne som sa po niekoľkých mesiacoch zvítal aj s bývalým českým prezidentom Milošom Zemanom a cením si tiež stretnutie so zakladateľom nezávislej Slovenskej republiky Vladimírom Mečiarom."

Matovič opäť smradil

"Hnevá ma len to, ako túto slávnostnú udalosť opäť zneužili deštruktívne sily, aby opäť trochu zasmradili. Tradične sa musel predviesť Igor Matovič, ktorý si ani v tento deň neodpustil choré výlevy o sluhovi mafie, povykrikoval, že sme všetci zlo a vrahovia malých detí. Nie, tento psychopat, vďaka ktorému sme až po uši tam, kde sme, ma nevyvedie z miery. Už aj jeho bratranec trnavský župan Jofo Viskupič pochopil, že Loď bláznov nemá žiadnu perspektívu. Starosti mi robí niečo iné. New York Times napísali, že vyhral "proruský kandidát" a Washington Post zasa zadrel, že je to populista, kým jeho predchodkyňa bola "neochvejná podporovateľka Ukrajiny". Jeho poradca pre zahraničnú politiku Ján Kubiš bude mať plné ruky práce s vyvracaním týchto bludov a už sme sa aj dohodli na spolupráci," vysvetľuje Chmelár.

"Želám novej hlave štátu, aby sa mu podarilo zbúrať múry medzi nami, ako si to predsavzal. Je v našom spoločnom záujme, aby bol v tejto misii úspešný," konštatutje v závere príspevku na sociálnej sieti politológ Eduard Chmelár.

Matovič nepočul prejav Petra Pellegriniho, ale status mu venoval

"Pani novinárka sa ma pýta na reakciu na PP prejav. Nepočúval som ho, nečítal som ho a nebudem ho ani počúvať ani čítať. Nie som už malý chlapec, ktorý si naivne myslí, že keď sa skorumpovaný morálne skazený človek stane podvodom prezidentom, tak sa z neho zrazu stane iný človek. Nestane. To akým bude v budúcnosti prezidentom nám už napísali jeho skutky z minulosti. Verne kryl rozkrádanie Slovenska a bude to robiť naďalej. Verne kryl zneužívanie OČTK voči statočným vyšetrovateľom a prokurátorom a bude to robiť naďalej. Verne kryl zverstvá Kočnera, Bödöra, Výboha, Brhela a spol. a bude to robiť naďalej. Bral úplatky za štátne zákazky a bude to robiť naďalej. Pre vlastný prospech neváhal šíriť podlé lži a bude to robiť naďalej. Od Haščáka sa nechal vydržiavať, len aby mu dovolil cicať to, čo patrí chorým a bude to robiť naďalej … mafia dnes obsadila palác a žiadne sladké reči ma neprinútia veriť, že sluha mafie už jej zrazu slúžiť prestane," napísal na sociálnej sieti.

Predseda hnutia OĽaNO sa pustil aj do Zuzany Čaputovej

"Bola to práve ona, ktorá sa po voľbách 2020 podujala systematicky čistiť PP v očiach demokratických voličov. Stretnutia. Fotečky. Kytičky. Blažené úsmevy … Vytrvalo. Systematicky. Mesiac čo mesiac … a v tom istom duchu ako pani z paláca pracovali dohodnutí progresívci v médiách. Zaslepení vidinou, že človek z ich lgbti sveta sa od mafie obrodí a po voľbách s ním PS a SaS vytvoria konečne tú správnu liberálno-progresívnu koalíciu … a nastanú zmeny tak veľmi vytúžené ich lgbti lobby. Zbytočne som im hovoril, že mafoš svojich nezradí a zbytočne slintajú. Nedali si povedať a mňa za to vyhlásili za arcinepriateľa. Čo nasledovalo, už poznáte. Dosiahli svoje, aj keď len tak napoly, Zlo k moci dostali. Nimi zlegitimizované Zlo prebralo stovkytisíc voličov z demokratického brehu … a zneužilo ich na návrat mafie k moci … a dnes zasadlo na miesto, kde bude amnestiami istiť bratov v krvi, ak sa spravodlivosti náhodou podarí presadiť rovnosť pred zákonom. GRATULUJEM. Well done, Lady," reagoval na odovzdanie prezidentského úradu Matovič.

Foto: Facebook: Igor Matovič

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik