BYE-BYE, MRS. ČAPUTOVÁ 
16 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Okolo Zuzany Čaputovej sa rozvinul taký groteskný kult osobnosti, že by jej ho mohol závidieť aj Kim Čong-un. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu a budúci europoslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Podľa politika Čaputovej priaznivci ju fanaticky milujú a hlavne fanaticky nenávidia každého, kto má iný názor. Pripomína to Červené gardy za čias kultúrnej revolúcie Mao Ce-tunga.

V sobotu dopoludnia v Bratislave organizovali čítanie Čaputovej prejavov, písanie zaľúbených pohľadníc, premietanie odkazov o Zuzane a nechýba ani kvíz o veľkej vodkyni. Možno bude aj hromadný plač, že Veľká kormidelníčka odchádza, zamyslel sa Blaha.

"Už len čakám, kedy Čaputovej gardy zozbierajú jej prejavy (snáď nebude chýbať ten o "vodnej elektrárni" Vojany) a budú mávať dúhovými knižkami ako za čias Mal Ce-tunga. Možno aj nejakých tých nepohodlných politikov a vedcov pri tom zlynčujú. Takto končí každý fanatizmus. Spomeňte na Cintulu. Aj uňho to začínalo zaľúbenými pohľadnicami pre "odvážnu, múdru a krásnu" Zuzanu."

Podľa Blahu sa Zuzana Čaputová v skutočnosti zapíše do histórie ako najslabšia prezidentka Slovenskej republiky. Neostalo po nej nič, len polarizovaná spoločnosť a fanatizmus hŕstky progresívcov. Oslabila demokraciu tým, že spochybnila inštitút referenda. Oslabila mierovú podstatu slovenského národa tým, že šírila rusofóbiu a militarizmus. Podpísala okupačnú dohodu so Spojenými štátmi, aj keď ju mohla poslať na Ústavný súd. Ale nie, ona tam radšej poslala referendum. 

DENNÍK N KVÍLI! Je to takmer svätorečenie, hovorí exminister
Čaputová mohla byť zjednotiteľkou, ale stala sa len ďalším Václavom Havlom, myslí si ľavicový politik a bývalý minister školstva Juraj Draxler s tým, že počas svojho funkčného obdobia stratila prezidentka obrovskú časť podpory, no médiá ju stále... Čítať ďalej
15 | 06 | 2024 | Eka Balašková

Ľudí s inými názormi nazývala "zmätenými"

"Nezabúdajme, že ľudí s inými názormi nazývala "zmätenými", čím len vytvárala pôdu pre diktát Jediného Správneho Názoru. Kričala, aby ľudia netliachali a že slovenskému národu nerozumie. Keďže na slovo poslúchala Washington a Brusel, vytvorili okolo nej auru výnimočnosti, hoci vždy bola len tuctová provinčná skládková aktivistka, ktorá zo seba chrlila jalové neoliberálne frázy, čistý morálny gýč a do toho banderovské pozdravy. Takých majú radi. Dávali jej ocenenia nadácie zo všetkých veľmocí, ktorým slúžila. Za vernosť. Iným. Slovenskom pohŕdala, Slovensko zrádzala," pripomína smerák.

A vymenúva ďalej: "Počas pandémie sa nevzoprela šialenému Matovičovi. Počas Hegera nechala Naďa protiústavne poslať naše stíhačky na Ukrajinu. Odkladala predčasné voľby na posledný možný termín, čím ešte viac naštrbila demokraciu. A potom si tam pichla svojho panáčika Ódora, ktorý sa tam niekoľko mesiacov zašíval ako leňochod na konári."

Podľa Blahu bola Zuzana Čaputová produktom sorosovských mimovládok a presne o tom bol aj jej mandát - šírila svoju progresivistickú ideológiu, objímala majiteľov Teplární a ignorovala väčšinu spoločnosti, ktorá jej ideologický zápal nezdieľala.

Uhrík o inaugurácii: Preteky progresívcov v tlieskaní Čaputovej! Aj Kim Čong-un by závidel
Dovidenia, pani Čaputová. Popravde som rád, že Slovensko má nového prezidenta. Dúfam, že voličov nesklame a nezradí. Jeho prácu budeme sledovať, sľubuje europoslanec a líder Republiky Milan Uhrík. Progresívci tlieskali, že by aj Kim Čon Un mohol... Čítať ďalej
15 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Zuzana Čaputová bola omyl

"Dnes sa hotuje do akademického prostredia, hoci nemá ani advokátsku prax a napísala v živote tri detinské brožúrky pre Sorosa. Ale keďže vždy nasledovala Jediný Správny Názor, tak okolo nej vytvárajú absurdný kult osobnosti, ktorý len dosvedčuje, že progresivizmus je rovnako totalitný a fanatický ako tie najhoršie totalitné ideológie 20. storočia," prirovnáva Blaha.

Zuzana Čaputová bola omyl. A väčšina Slovákov si dnešný deň užije práve preto, že konečne odchádza z prezidentského úradu, myslí si politik.

"Good-bye, Mrs.Čaputová. Veľa šťastia vo vašej akademickej kariére, určite napíšete ešte aspoň tri parádne brožúrky a budú vás za to oslavovať ešte niekoľko storočí," uzavrel ironicky Ľuboš Blaha.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik