Trinásty pozdrav Kollára Kollárovi je len pre silné žalúdky (VIDEO)
09 | 06 | 2024 I Eka Balaskova

Ak sa rozhodnete vypočuť si pozdrav Zoroslava Kollára pre Borisa, je na mieste varovanie, že nahrávka, ktorá tvorí veľkú časť videopozdravu chce veľmi silný žalúdok. Lebo v nej nehovorí autor videa, ale sám Boris Kollár o svojich ... ako to nazvať slušne ... intímnych preferenciách.

Svoje video začína Zoroslav Kollár historickým exkurzom, ktorý sa tentokrát týka trinástky. Po ňom konštatuje, že aj Borisa právom vytočil jeho kedysi stranícky priateľ, ktorý si teraz v konzervatívnom politickom tričku privlastňuje úspechy Sme rodiny. Video pokračuje skutočným bulvárom, pri ktorom konzervatívnejší volič môže mať potrebu odbehnúť si na toaletu. Ešte pred tým však Zoroslav poznamenáva, že video od Filipa Sulíka s nechutnými podrobnosťami, o ktorých rozpráva sám Boris zverejňuje ako výstrahu pred tým, čo už zrejme nechceme mať na poprednej štátnej funkcii.

Najskôr trošku histórie

„Hovorí sa, že trinástka je nešťastné číslo, ale je to iba taká povera, ktorá súvisí s rozhodnutím francúzskeho kráľa Filipa IV. Pekného, ktorý s podporou Vatikánu, teda v tom čase Avionu a pápeža Klementa V., 13. októbra 1307 začali s likvidáciou rádu Templárov,“ komentuje Zoroslav poradové číslo videa.

Borisov politický návrat

„Vytratil si sa z médií a vyzerá to, že tvoj politický návrat je vec, ktorej veríš už iba ty sám. Všetci tvoji verní od teba odišli, Pán Krajniak a ďalší...,“konštatuje Zoroslav s tým, že jediná Krajniakova zmena bolo prezlečenie politického trička. Krajniak, ktorého nazval „neokrôchaný debil“ drzo prezentuje pár pozitívnych vecí strany Sme rodina ako úspechy Kresťanskej únie.

Chváliť sa cudzím perím

„Zo Sme rodina do Kresťanskej únie, tak tomu sa hovorí obrat o 180 stupňov, keď má niekto namiesto chrbtice hadicu od vysávača, tak to asi nie je problém,“ uvažuje Zoroslav s tým, že videl Borisovo pobúrené video a ako dokrútku pridáva Krajniakovo vystatovanie sa rodičovským dôchodkom, otcovskou dovolenkou a ďalšími pár privlastnenými úspechmi.

„Milan Krajniak bol 8 rokov mojim najbližším spolupracovníkom a dovolím si tvrdiť, že aj priateľom. Milan krajniak na tom videu hovorí, že my v Kresťanskej únii sme aj niečo pre tie rodiny urobili,“ pridáva Zoroslav ďalšiu dokrútku s rozčúleným Borisom, ktorý Krajniakovi cez video odkázal, že nie, rodičovský dôchodok nepresadila jeho nová strana, ale Sme rodina a kopec ďalších vecí zaviedlo ministerstvo práce, ktoré on, ako nominant Sme rodina viedol.

ZÚFALÝ ŠIMEČKA BURCUJE
Politici vedia – v týchto voľbách ide o veľa. A vie to aj Michal Šimečka (PS). Ten si navyše uvedomuje, že ak príde debakel, bude to len ťažko vysvetľovať. A tak cez sociálne siete zvoláva do volebných miestností. Prehra by ho „bolela“ o to viac,... Čítať ďalej
08 | 06 | 2024 | Eka Balaskova

Ozajstný bulvár ešte len príde

„Rád by som urobil dočasne nejakú bodku za mojimi pozdravmi tebe a zdá sa mi, že to čo zverejním dnes bude ľudí baviť a bude sa im páčiť. O čo ide celé mesiace? Zverejňujem o tebe informácie, ktoré ťa vykresľujú naozaj v reálnom svetle. Celé Slovensko vie koľko máš oficiálnych partneriek a koľko máš oficiálnych detí,“ prihovára sa Zoroslav Borisovi s tým, že o počte neoficiálnych detí vie hádam len multiotecko sám, hoci aj jemu to možno prerastá cez hlavu.

Zase akási nahrávka?

„Dostala sa mi do rúk nahrávka tvojho rozhovoru, ktorý si urobil s Filipom Sulíkom. Časť tejto nahrávky bola verejne dostupná na jeho Instagrame alebo Tik-toku, ale boli to iba také krátke časti,“ hovorí Zoroslav Kollár s tým, že takmer celá nahrávka rozhovoru s Borisom a jeho dcérou bola zverejnená na spoplatnenej stránke mladého Sulíka. V nahrávke, ktorú zverejnil Zoroslav Kollár sú rôzne pikantné detaily z Borisovho intímneho života.

Chce mu zarúbať cestu

„Dôvod, prečo to zverejňujem je, aby si široká verejnosť uvedomila a zamyslela sa nad tým, ako sa taká bizarná osobnosť ako si ty, mohla stať druhým najvyšším ústavným činiteľom. To sa môže stať naozaj iba v krajine, ktorá sa volá Slovensko. Tých zopár sympatizantov, ktorých ešte máš sa toto video nijako nedotkne, ale všetci ostatní občania Slovenska hádam konečne pochopia aký netvor sa stal druhým najvyšším ústavným činiteľom Slovenskej republiky,“ hovorí Zoroslav s vierou, že práve títo ľudia nedovolia, aby sa takáto situácia ešte zopakovala

„Ak by Boris Kollár ešte niekedy chcel vstúpiť do politiky a kandidovať na akúkoľvek volenú funkciu v tomto štáte, vtedy si toto video pozrite ešte raz a potom sa zamyslite nad tým, či takýto človek môže zastávať verejnú funkciu. Tak doteraz som o jeho životnom štýle hovoril ja a on sa vždy bránil,“ hovorí Zoroslav a s úmyslom nadobro zahatať Borisovi prípadný návrat do politiky púšťa ďalšiu dokrútku tentokrát s Borisovými intímnosťami.

Ani toto video nekončí Zoroslav Kollár inak, ako konštatovaním, že nespravodliví sudcovia by mali byť vyzlečení z talárov a spravodlivo potrestaní.

NECHUTNÉ VYZNANIE Borisa Kollára! Prezradil aj to, čo ste vedieť nechceli!
V puberte, či v mladosti si mnohí vyskúšali všelijaké „intímne dobrodružstvá“. Nevyhol sa im ani Boris Kollár (Sme rodina). Bývalý predseda parlamentu sa k nejakým z nich popriznával aj v relácii Filipa Sulíka. Tí, čo si pamätajú jeho priznania z... Čítať ďalej
22 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.