Lucia Ďuriš Nicholsonová alebo keď sa hejt s hejtom zrazí
09 | 06 | 2024 I Ivan Brožík

Dokonalý hejt na predsedu vlády nedávno na sociálnej sieti uverejnila Lucia Ďuriš Nicholsonová. I stalo sa, že následne prišla odpoveď či skôr nepriama reakcia. A pani Lucia sa "pohoršila".

"Vážený premiér, milý Robo(kop),"  oslovuje už bývalá europoslankyňa premiéra a pokračuje asi takto. (Redakčne krátený status.)

..."V rekonvalescencii napredujete lepšie ako očakávali doktori. Náš Robo(kop). O vašich pokrokoch nás pravidelne informuje ten druhý Robo. Kaliňák. Je teraz strašne busy. Furt nejaké tlačovky so Šutajom. Keď Šutaj definitívne prevezme Hlas, odovzdá vám ho k nohám v darčekovom balení. Je voči vám úplne servilný, ten Hlasák."

BTW

"Btw, keď po vás Kali prevzal kormidlo, ešte aj Nko to vyhodnotilo ako dobrú správu pre Slovensko. Isto vás to prekvapilo. Aj nás."

"Skoro všetky médiá z vás majú vetry. Vedenie Markízy ukázalo prostredník viac ako stovke revoltujúcich redaktorov na čele s M. Kovačičom. Uvidíme, koľkí naozaj podajú výpovede. Nemajú kam ísť, už vás je cítiť všade. Z RTVS bude vládna prestitútka, z JOJky submisívna děvka, tá žiadnych rebelov neprijme. TA3 je Dankove dievča pre všetko. Slušný hárem. Džízes, Robo, jak vy to robíte. Aj keď spíte ako Šípová Ruženka, meníte krajinu na Hirošimu."

(Citácie LĎN.)

A teraz aký požičiaš, taký vráť

"Moja dnešná šálka pravého slovenského hejtu. Len také malé slovenské ristretto" - sťažuje sa na tentoraz už "hejt" pani LĎN v inom statuse. A publikuje, čo ju pohoršilo.

 

Také kúzelné - a sebareflexia nič?

Takže hejt na pani už bývalú europoslankyňu. A čo to ona písala tesne predtým na pána ešte stále predsedu vlády? Alebo - ako "demokrati" v praxi zaobchádzajú s nenávisťou. Ak je smerovaná voči nám, ide o nenávisť. Ak vychádza od nás, je to niečo ako láskavé pohladenie.

No nič, "ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva", vedeli už naši praprapredkovia.

AKTUALIZOVANÉ Prvé reakcie politikov na neoficiálne výsledky eurovolieb
Volebné moratórium v rámci volieb do Európskeho parlamentu sa pre územie Slovenska skončilo. Všetky volebné miestnosti na Slovensku sa zatvorili. Zverejňované tak už môžu byť prieskumy verejnej mienky, vrátane exit pollov, ktoré naznačujú tesný... Čítať ďalej
09 | 06 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.