DRÁMA V MESTE Len 16-ročný BODOL mladíka nožom do HRUDNÍKA! Tým ale neskočil. ŠOKUJÚCE SVEDECTVO
08 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Dráma v hlavnom meste. Iba 16-ročný tínedžer napadol a bodol mladíka mladíka z Ukrajiny do hrudníka. Dôvodom mali byť peniaze. Nebol to jediný útok v Bratislave.

Celý incident sa mal stať vo štvrtok 6. júna na Miletičovej ulici v popoludnajších hodinách. Dvaja mladí muži sa začali spolu rozprávať v blízkosti nákupného centra. O prípade informoval portál noviny.sk.

Tínedžer, ktorý mal iba 16-rokov, si mal od 20-ročného Ukrajinca pýtať peniaze. Slovná hádka sa ale skončila krvavým incidentom. Po predchádzajúcej slovnej hádke napadol nožom mladistvý páchateľ, občan SR, 20-ročného občana Ukrajiny.,” potvrdila hovorkyňa krajskej prokuratúry v Bratislave, Gabriela Kováčová

Tínedžer sa pokojne ďalej prechádzal po okolí

Po útoku sa tínedžer pokojne prechádzal po okolí, zatiaľ čo obeť mala v hrudníku bodnú ranu. Ukrajincov kamarát okamžite privolal záchranárov a tí muža previezli do nemocnice v Ružinove s diagnózou otvorená rana hrudníka, ako priblížila Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS SR.

Mladík si pýtal peniaze aj od inej mladej ženy. Tá si všimla krv na jeho krku. “Že potrebuje peniaze na vlak, pretože otec ho bodol do krku. Bol krvavý, bol kľudný, nič neriešil,” opísala svedkyňa.

SVEDECTVO ranenej SLOVENKY z vlaku SMRTI (VIDEO)
Zrážka dvoch vlakov si v Pardubiciach vyžiadala štyri životy. V RegioJete, ktorý smeroval do Košíc, zomreli aj dve Slovenky. Ďalšie štyri sa zranili. Otec jednej z nich zverejnil jej správu, v ktorej opísala, čo sa dialo po nešťastí. K tragickej... Čítať ďalej
08 | 06 | 2024 | Gabriela Fedičová

Policajnú hliadku privolal ale ďalší svedok, ktorý akurát vychádzal zo svojej kancelárie a spozoroval krvavého mladíka. Ten po ošetrení v nemocnici smeroval rovno na policajnú stanicu. “Osoba páchateľa je zadržaná pre podozrenie zo spáchania zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Obvinenie zatiaľ nebolo vznesené,” doplnila Kováčová.

Za posledné obdobie to bol už druhý prípad napadnutia v hlavnom meste. “V súvislosti s uvedenými prípadmi evidujú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II dva skutky,” uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, Silvia Šimková.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik