HLAS ĽUDU: Taký SLUŠNÝ, KULTIVOVANÝ a INTELIGENTNÝ líder ako ŠIMEČKA tu už dlho nebol
06 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Tak ja už teda naozaj neviem. Buď som blázon ja, alebo je blázon ten, kto sa takto pekne vyjadril o Šimečkovi. Ten človek sa fakt musel s koňom zraziť, alebo padol na hlavu.

 Aj keď sa to nepatrí, občas aj ja mávam bláznivé nápady.  Napríklad nerobí mi problém urobiť si srandu z politikov, ktorých nemám rada. Mišo šimečka je priam učebnicový príklad. Ale ruku na srdce, kto si rád nevystrelí z protivníka? Pozor, nehovorím na , ale z. A to je podstatný rozdiel. Nikomu sa nevyhrážam ako tento tu z nadpisu. Na nikoho neziapem škaredé veci ako on. Ani po kotrbe nikoho nemlátim. Ani po českej, ani po slovenskej. Po žiadnej. Po hlave sa nebije.  Keď už, tak po riti. Ale ja ani to nerobím. A  už vonkoncom sa nesprávam ako  blázon. Ľuďom nehádžem polená pod nohy, lebo viem, že si môžu ublížiť, alebo pri nepresnej muške ich môžem aj trafiť.

No keď o mne ktosi s inteligenciou Mišovho húpacieho koňa povie, že som spodina, dezolát, sviňa v ľudskej koži, tak to ma do krvi uráža. Nenechám si špiniť na hlavu. Dlhy treba vrátiť. Preto  neberte ako urážku, keď poviem, že ten malý, čo stojí vedľa Šimečku, vyzerá ako potkan. Len vraciam požičané. Oni nevedia, že aký požičaj, taký vráť. Náš pán premiér tých požičajov dostal toľko, že ani keby žil dvesto rokov, tým hnusným potkanom to nevráti.  Našťastie, od pána premiéra sa to odráža. Len guľky vraha sa neodrazili.  Jeden zblbnutý dedo, návštevník protestov slušného Šimečku, štyrikrát trafil cieľ. Našťastie nezabil, ale vážne zranil. A tí blbci vykrikujú, že to nebolo až také vážne. Ste sa zbláznili?! Nechcete si to s ním vymeniť? Nie, panáčikovia, z toho, čo sa stalo, sa nevyzujete. Ani Šimečka nezaprie, že sa Ficovi vyhrážal, aby brzdil, lebo narazí.  A tu si akýsi fanda vypisuje, aký je to slušňák, ten Miško Šimečka. Nie slušňák, šušňák to je!  Šušňák, ktorý sa postaví pred národ a klame. Ale záznamy nevymažeš, kamoško, všetko je na obraze. O všetkom sú dôkazy. Pred súdom sa tomu hovorí corpus delikti.     

Medveď ZAÚTOČIL, ale Zásahový tím tvrdil, že je neškodný: Vrátil sa k OBCI a krvavo útočil OPÄŤ!
Medveď prvýkrát útočil počas mája pri hlavnej ceste medzi Čimhovou a Vitanovou (v okrese Tvrdošín). Vtedy napadol hospodárske zvieratá v elektrických ohradách. Zásahový tím však posúdil tohto medveďa ako neškodného. Ukázalo sa, že zviera zrejme... Čítať ďalej
06 | 06 | 2024 | Gabriela Fedičová
 

No a tento Šimečka  hovorí o sebe, že je slušný. No jasné! On by ani muche neublížil, ako sa u nás hovorí. Ale my vieme svoje. Muche netreba ubližovať. Vezmeš mucholapku, prásk a je po muche. Mucha nie je človek, muche nemusíš hádzať polená, nemusíš na ňu vylievať špinu. S muchou je krátky proces. Mucha je  otrava. Protiva. Sadne na hovno, potom na ksicht a poďho rovno do taniera. Fuj! No nezabite ju. Ale to nie je hriech ani zločin. Lenže siahať na človeka, na jeho česť a na život, to je už iná káva. Alebo, akoby Dara povedala: to nie je môj šálok kávy.

To ale nemôže tvrdiť Miško Šimečka.  Niektorí ľudia to majú pomýlené. Radi ubližujú človeku a robia všetko pre to, aby sa zbavili svojho súpera. Dokonca to aj nahlas hovoria. A keď všetko, tak myslím všetko.

Je fakt, že Šimečku nemusím. Ale len slepý a hluchý sa o ňom vyjadrí ako o kultivovanom, slušnom a inteligentnom lídrovi. Ten pánko na lídra nemá ani ksicht, ani srdce, ani reč.

Nechutné strnisko okolo huby, na brade, vrabčie hniezdo na hlave, nenávisť v srdci, sekanie a mekotanie miesto kultivovaného prejavu, to sú dôvody, prečo nemôže byť slušným, kultivovaným a inteligentným lídrom. Ja ani z jeho očí nečítam nič dobrého. A keď hľadím na obrázok, kde má Miško otvorenú hubu,  ani vám radšej nepoviem, prečo sa tej fotky tak bojím. No keď silou-mocou chcete, tak vám to teda poviem. Pripomína mi muchu deťožerku. Odporúčam mamičkám dať ju do kredenca, aby deti nechodili na cukor. Mám to odskúšané sama na sebe. Odkedy som ju dala do škatule so sladkosťami, na sladkosti už nechodím. Aspoň na niečo je ten Miško dobrý.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Slovenskí biskupi sa v Ríme modlili za obete zrážky vlakov v ČR
Slovenskí biskupi vo štvrtok počas rannej omše v Lateránskej bazilike v Ríme vyjadrili sústrasť pozostalým po zrážke vlakov v Pardubiciach, pri ktorej v stredu (5. 6.) neskoro večer zahynuli štyria ľudia a desiatky ďalších sa zranili. TASR o tom... Čítať ďalej
06 | 06 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik