Toto Ostrihoňová NEPREDÝCHA! Na hlasáčku jednoducho nemá ani zďaleka (FOTO)
05 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Táto blondínka Ostrihoňovú prevalcuje! Pôvabná blondínka s talianskym menom - Loretta Pinke, hovoriaca plynulo maďarsky a anglicky (a, samozrejme, slovensky) púta pozornosť na bilboardoch po Slovensku na kandidátke Hlasu-SD. Čo majú spoločné s ďalšou blondínkou Veronikou Ostrihoňovou a čo ich naopak rozdeľuje?

Obidve sú na eurokandidátke, obidve majú číslo 4. Kým Ostrihoňová je v politike „pár dní aj s cestou“, kandiduje za PS a hrá sa na niečo, čo nie je - veľmi naivne si myslí, že má poňatie, čo by tak asi mohla v europarlamente robiť, Loretta Pinke je zakladajúcou členkou Hlasu-SD, informuje portál damskajazda.sk.

Kým Sajfova žela známa z videí na Instagrame hlásila správy a robila redaktorku a moderátorku, Loretta cestovala po regiónoch, venovala sa mládeži, výskumu a porovnaniu vplyvu troch svetových kríz na slovenskú ekonomiku a budovaniu strany a straníckych štruktúr. Spoluprácu s Petrom Pellegrinim si nevie vynachváliť, na Matúša Šutaja Eštoka nedá dopustiť.

Kandidátka Progresívcov Ostrihoňová - jasný produkt amerického VYMÝVANIA MOZGOV!
NIE JE VŠETKO ZLATO ČO SA BLYŠTÍ. ANI V POLITIKE! Na kandidatke PS sa objavila blondínka, ktorá sa známou stala najprv ako Sajfova manželka, potom akože nezávislá redaktorka Markízy, neskôr “objektívnej” verejnoprávnej televízie. Ale odkiaľ prišla... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Aktuálne Loretta šéfuje komunikačnému odboru na Úrade vlády – Pláne obnovy.

„Európska politika mi je blízka. Študovala som v zahraničí a ovládam niekoľko svetových jazykov. Počas svojej kariéry som pracovala po boku skúsených politikov, od ktorých som získala bohaté skúsenosti. Tie viem prepojiť so svojou dravosťou a priniesť tak napríklad  viac peňazí z EÚ priamo do regiónov. Tým vieme zlepšiť život ľudí na Slovensku v oblasti školstva, zdravotníctva či regionálneho rozvoja.

Aj mne záleží na našej vlasti. Ak chcete dať šancu novej politickej generácii, ktorá by vnášala nové a svieže pohľady do politiky, prosím Vás o Vašu dôveru v júnových voľbách. Slovensko potrebuje v Európe suverénny HLAS, vrátane hlasu mladých ľudí, preto ďakujem za každý Váš hlas,“ dodáva Loretta.

Tak, priatelia! Teraz sa zamyslite, koho chcete, aby vás v Bruselli zastupoval. Povrchná influencerka, ktorá si myslí, že zhltla múdrosť svete, alebo erudovaná politička, ktorá má prehľad a vedomosti?

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik