ŤAHÁ PS Z "BRYNDY"? Čaputová vystúpi s mimoriadnym príhovorom k voľbám do EP
05 | 06 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

Prezidentka SR Zuzana Čaputová bude mať v stredu po hlavnej spravodajskej relácii Správy RTVS na Jednotke o 19.45 h mimoriadny príhovor. Týkať sa bude volieb do Európskeho parlamentu (EP). Pre TASR to potvrdil prezidentkin hovorca Martin Strižinec.

PS s lídrom Šimečkom smeruje k tretej prehre

Najnovší prieskum agentúry Median odhalil, kto má najväčšiu podporu vo voľbách do Európskeho parlamentu. Niet divu, že líder Progresívneho Slovenska pritvrdil svoju rétoriku a začal útočiť všade, kde sa dá. Má strach, že prehrá do tretice.

Najväčšiu podporu v blížiacich sa voľbách do Európskeho parlamentu (EP) má strana Smer-SD s 22,5 percenta. Nasleduje Progresívne Slovensko s 20,6 percenta a Hlas-SD s podporou 14 percent. Vyplýva to z májového volebného modelu eurovolieb agentúry Median SK.

Líder PS Michal Šimečka je z najnovšieho prieskumu určite sklamaný, lebo posledné roky boli kreslá v EP veľkou doménou práve progresívcov. Ako sa zdá, časy sa menia.

ZÚFALÝ ŠIMEČKA UŽ NEVIE AKO ĎALEJ, TAK PRITVRDIL: Smer zneužíva atentát na premiéra na mobilizáciu voličov!
Smer najprv zorganizoval atentát na vlastného predsedu, a teraz túto situáciu zneužíva. Atentátnika si totiž vybrali smeráci šikovne z radov prívržencov Progresívneho Slovenska! Približne takýto blud sa musí preháňať hlavou lídra Progresívcov, ak... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Čaputová nenechá PS v štichu!

Ale tu nastupuje bývalá podpredsedníčka PS a dosluhujúca progresívna prezidentka Zuzana Čaputová! Nenechá predsa svojich miláčikov v štichu!

V sobotu čakajú Slovákov voľby do Európskeho parlamentu a líder progresívcov je priam zúfalý. Koaličné strany sa totiž tento rok opreli do agitácie voličov, čo pri posledných eurovoľbách nebolo. A to znamená možnú tretiu porážku Progresívneho Slovenska. Po prehraných parlamentných voľbách, po prehraných voľbách prezidenta, by tretia porážka znamenala hetrik, ktorý by mohol progresívcov položiť na kolená. 

Voľby do EP budú na Slovensku 8. júna. Slováci budú voliť 15 europoslancov na päťročné volebné obdobie. Kandiduje 22 politických strán a jedna koalícia.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik