PÁN ÓDOR, TOTO STE UŽ FAKT PREHNALI! Typický Goebbels, Mussollini či Brežnev (VIDEO)
05 | 06 | 2024 I Eka Balašková

Keď som videl billboardy Progresívcov, chytal som sa za hlavu. Ódor pózuje presne tak isto, ako istí politici v nie tak dávnej minulosti! Podpredseda NR SR a kandidát Smeru do eurovolieb Ľuboš Blaha sa pozastavil nad bilbordmi progresívcov. Ich jednotka, Ľudovít Ódor, na nich totiž pózuje rovnako, ako tí najväčší propagandisti. Toto niekto z marketingu PS mohol schváliť? Vidno, že Šimečkovci majú nielen v histórii miš-maš. Jednoducho - odborníci na všetko. Ak to zabralo v nacistickom Nemecku, prečo by to nemalo zabrať u progresívnych voličov. No nie? 

„Zasnený pohľad do svetlejších zajtrajškov. Hovorím si, kde som to len videl? Mám dve vysoké školy – filozofiu a politológiu a veľmi dobre poznám históriu. Že by Leonid Brežnev? Alebo albánsky diktátor Enver Hodža? Alebo Kim-Ir-Sen?,“ uvažuje Ľuboš Blaha, ktorý k zasnenému pohľadu pridáva aj Ódorovu pózu s prekríženými rukami.

„Jedna z najznámejších fotografií nacistického propagandistu Jozefa Goebbelsa vyzerala takto,“ pripomína Blaha.

Hlas ľudu: Michal de Nostradamus Šimečka predpovedá na rok 2024
Či veríte predpovediam tohto „múdreho“ človeka , alebo sa nad nimi aspoň zamyslíte, to už záleží iba od vás. Na rok 2024 sme z jeho predpovedí vybrali tri. 1.Premiéra malej zeme pod Tatrami bude pospolitý ľud milovať. Ale ten progresívny bude ho... Čítať ďalej
04 | 06 | 2024 | Mária Škultétyová

Podľa Blahu to vôbec nebola náhoda, keďže túto pózu pri fotkách použilo niekoľko ďalších fašistických a nacistických diktátorov, ako Mussolini, ktorý „ako by Ódorovi z oka vypadol“. Podľa podpredsedu NR SR to nie je náhoda. Tvrdí, že presne toto diktátorstvo majú progresívci v hlavách.

Video Ľuboša Blahu

Tento gýčovitý postoj je typický pre všetkých, ktorí si myslia, že sú nositeľmi pravdy s veľkým P a každý, kto má iný názor, je spodina a dezolát,“ hodnotí Blaha pózu jednotky kandidátky PS s tým, že hľadia len na svoje ciele, na nič mimo nich.

Ódor podľa neho vidí presne tú progresivistickú totalitu, v ktorej nebudú žiadne štáty, nebodaj národy, len svet podľa jeho zmýšľania.

Foto: FB/Ľudovít Ódor

„My chceme slobodné Slovensko, sociálnu spravodlivosť a mier. Máme pre všetkých fašistov jeden historický odkaz, a je mi jedno, či sú hnedí, alebo dúhoví. Vždy ste chceli vojnu proti Rusku, vždy ste chceli ovládnuť Európu, vždy ste chceli vymazať slobodu slova. A my vám odkazujeme – neprejdete, non pasarán,“ uzatvára Blaha.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik