Podpredseda parlamentu odkazuje Šimečkovi a Ódorovi: TOTO JE TEN NAJVYŠŠÍ LEVEL CYNIZMU!
04 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

UŽ VRAJ NESMIEME ANI HOVORIŤ O ROBERTOVI FICOVI! Skoro som spadol zo stoličky. Šimečka a Ódor v pondelok na tlačovke vyhlásili, že je nevhodné, pokiaľ v kampani hovoríme o Robertovi Ficovi. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD). Podľa Progresívneho Slovenska totiž Smer-SSD zneužíva atentát na premiéra Roberta Fica (Smer-SSD) a snaží sa mobilizovať svojich voličov v eurovoľbách. Robert Kaliňák i Ľuboš Blaha majú pre Michala Šimečku jasný odkaz...

V sobotu (8. júna) čakajú Slovákov voľby do Európskeho parlamentu a líder progresívcov je priam zúfalý. Koaličné strany sa totiž tento rok opreli do agitácie voličov, čo pri posledných eurovoľbách nebolo. A to znamená možnú tretiu porážku Progresívneho Slovenska. Po prehraných parlamentných voľbách, po prehraných voľbách prezidenta, by tretia porážka znamenala hetrik, ktorý by mohol progresívcov položiť na kolená. Aspoň z pohľadu ich zahraničných západných donorov.

Kaliňák Šimečku upratal

Politici vládnej koalície, predovšetkým Smeru-SSD, preto podľa lídra progresívcom Michala Šimečku využívajú atentát na diskreditáciu politickej opozície, novinárov, slušne protestujúcich ľudí či tých, ktorí nesúhlasia s politikou vlády.

"Keby som chcel zneužívať tento atentát na politické ciele, konal by som presne tak, ako konala opozícia v roku 2018 a volal by som po odstúpení tých, ktorí mali v úvodzovkách stáť za týmto atentátom," vyhlásil v reakcii na Šimečkove vyhlásenia vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SSD) 

Odmietol tiež, že Smer-SD využíva všetky prostriedky diktatúry. Za diktatúru označil opatrenia prijímané za pôsobenia bývalých vlád, ako boli napríklad povinné očkovanie či zákaz vychádzania.

Viac v článku:

Kaliňák tvrdo PS: STRAŠÍTE A BURCUJETE EMÓCIE BEZ JEDINÉHO REÁLNEHO FAKTU! (VIDEO)
Vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD) odmieta tvrdenia opozičného PS, že Smer-SD zneužíva atentát na premiéra Roberta Fica (Smer-SD) na mobilizáciu voličov vo voľbách do Európskeho parlamentu. Tvrdí, že PS len straší a burcuje... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Blaha: Toto je ten najvyšší level cynizmu!

Smerák sa v pondelok výborne zabával na tlačovke Roba Kaliňáka a Tibora Gašpara, ktorí predostreli tonu dôkazov o nenávisti liberálneho tábora a novinárov zaujímali len výroky Roberta Fica a Ľuboša Blahu. "Zvláštne, že na tlačovke PS nikto nekonfrontoval Šimečku s tým, akú nenávisť šírili na protestoch. Ale na tlačovke Smeru treba kopať do nás. Akoby niekto spáchal atentát na Šimečku. Haló, slniečka, to váš človek chcel vraždiť. Nášho predsedu. Kapišto?"

"Akože - ten ich Cintula, vyhecovaný ich nenávisťou, nám takmer zavraždil predsedu a my vraj nemáme právo o tom hovoriť. Keby nebolo atentátu na premiéra, tak Robert Fico chodí s nami po kampani, v pondelok by sme boli v Banskej Bystrici, v utorok v Čadci. Namiesto toho Robert Fico musel bojovať o život a oni sa tvária, vraj je nevhodné, že sme si dovolili povedať, že za ním stojíme," krúti hlavou nad progresívnymi nezmyslami Blaha.

Upozorňuje, že jemu skôr príde nevhodné, že niekto vyplakáva o svojej kampani, straší, že vystúpime z EÚ a nemá v sebe ani elementárnu ľudskosť, aby pochopil, že smerákom na Robertovi Ficovi jednoducho záleží. 

Blaha približuje aj nechápavé krútenie hlavou svojich kolegov nad zúfalým obviňovaním progresívcov a médií: "Prišiel ma pozrieť môj dobrý priateľ Laco Kamenický, minister financií. Spolu sme krútili hlavou nad tým, čo to tu médiá a opozícia stvárajú. Ešte nám dávajú za vinu, že nám skoro zabili predsedu - to je asi ten najvyšší level cynizmu. Už len čakám, kedy začnú spochybňovať, že sa atentát vôbec stal - oni už tak kompletne ulietavajú, že všetko je možné."

Viac v článku:

Minister financií šéfredaktorovi Denníka N: PRERAZILI STE ĎALŠIE DNO!
Minister financií Ladislav Kamenický (Smer-SSD) po prečítaní piatkového prehľadu noviniek na Denníku N skonštatoval, že toto periodikum zase raz prerazilo dno. Denník N totiž spochybňuje zdravotný stav premiéra a dožaduje sa zverejnenia lekárskych... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Eka Balaskova

Smeráci jednoznačne tú ich nenávisť odmietajú. "Naopak, na kampani rozdávame knihy, s ľuďmi sa objímame, proste - normálni ľudia. Laco mi knižku o Che Guevarovi, ktorú rozdávam v kampani, ilustroval nádhernými maľbami. Pred pár mesiacmi sme takto chodili po Slovensku spolu, teraz som prešiel Slovensko s Erikom Kaliňákom. Laco mi v eurovoľbách drží palce - veľmi si to vážim. Nenecháme sa znechutiť tými ich útokmi a hejtom."

"Zachytil som dokonca, že v Denníku N vyčítali Matúšovi Šutajovi Eštokovi, že sme spolu kedysi natočili video proti Matovičovi - vraj "Blahov spolupracovník". No úplná tragédia, že sme kamaráti. Oni reálne chcú navodiť stav, aby bolo povinné Blahu nenávidieť? Hovorím - tu sa čaká na ďalšieho Cintulu. Idú po nás po všetkých, ktorí trčíme. A vytáča ich, že sa ich nebojíme. Nie - nebojíme. Dáme to - zvíťazíme," uzavrel Blaha.

TOTO UŽ JE ZA ČIAROU! Chcú zničiť každého, kto sa vzoprel SLNIEČKARSKEJ TOTALITE!
Idú po nás ako po údenom. Po každom, kto má iný názor. Po každom, kto sa vzoprel ich slniečkarskemu diktátu. Upozornil na to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) Korporátny fašizmus ako vyšitý "Dannymu Kollárovi... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik