Kollár Naďove škreky avizoval. Naď sa tvári, že mu dvíha čísla v prieskumoch (VIDEO)
04 | 06 | 2024 I Eka Balaskova

Ako ideálny čas na zverejňovanie svojich videí na YouTube si Zoroslav Kollár zvolil sobotňajšie popoludnia. Už zhruba rok sa v nich venuje rôznym persónam z vládnej koalície, ktorá tu bola počas skráteného volebného obdobia 2020-2023. Bolo preto len otázkou času, kedy príde na pretras aj šafárenie Jaroslava Naďa (Demokrati) na ministerstve obrany. „Dobrý večer, pán Naď,“ odznelo po prvýkrát 1. júna. Zrejme nie naposledy. Povestná hus bola zrejme trafená veľmi presne – Jaro Naď reagoval videom na Facebooku ešte v sobotu pred polnocou.

Zoroslava Kollára pobavila deklarovaná mohutná podpora osobností Demokratom, ako strane plnej odborníkov. Aj preto „sa pustil“ do videa pre Jaroslava Naďa, v ktorom hovoril podrobnejšie o nákupe vozidiel 4x4 a ako boli predražené. Naď si to však nenechal a svojským štýlom majstra sveta vo všetkom Kollárovi odkázal, že to, čo už vyše roka tvrdí vo videách sú bludy (Naďa zjavne neruší fakt, že na základe tých „bludov“ už konajú aj OČTK). Jeho verzia nákupu vozidiel 4x4 je  taká, že prvý tender, v ktorom mala vyhrať firma, v ktorej mal podiel aj Z. Kollár bol zrušený, lebo hrdina Naď vytvoril účinný tlak. Celé toto je vraj niečia účelová kampaň, lebo ten niekto vidí, ako Demokratom stúpajú preferencie.

Prečo sa Naďovi vôbec venoval

Zoroslav Kollár vysvetlil, že k video pozdravu Naďovi ho primälo množstvo známych osobností, ktoré sa hlásia k podpore Demokratov s tým, že ide o stranu odborníkov.

„Keď sa začnem venovať výsledkom práce týchto v úvodzovkách odborníkov z obdobia rokov 2020-2023, tak z toho bude nekonečný príbeh,“hovorí Kollár v úvode videa s tým, že Jaro Naď je takmer ideálny kandidát. Sám seba prezentuje, ako odborníka na obranu a za jeho politické spôsoby by sa nehanbili ani  Putin, či Trump – perfektne, na emócie voliča zacielené fotky, no zrkadlo podľa Kollára Naď nemá, keďže sa porovnáva so slávnymi hercami. Ak však chce byť Kollár slušný, aj priamy, bude Naďa oslovovať Aristokrat.

Zoroslav Kollár "rozobral" exministra Jaroslava Naďa (VIDEO)
Podnikateľ, právnik a politický komentátor Zoroslav Kollár zverejnil video, v ktorom sa rozhovoril o šéfovi mimoparlamentnej strany Demokrati Jaroslavovi Naďovi. Kollár podrobil exministra obrany Naďa v súčasnosti kandidujúceho na post... Čítať ďalej
02 | 06 | 2024 | Gabriela Fedičová

Ale poďme od bulváru...

„Očakávam, že po zverejnení tohto videa bude toho škrekotu dosť,“ avizuje Kollár to, čo z reakcií Aristokrata pozná. V prvom videu totiž Kollár hovorí o tom, ako dokonale sa Naďovi podarilo urobiť z Ozbrojených síl (OS) SR odzbrojené a znefunkčniť tým Armádu SR.

„Pri akomkoľvek útoku by sa žiadnemu nepriateľovi nepodarilo v tak krátkom čase a na sto percent zlikvidovať všetky obranné systémy a zbrane, ktorými Armáda SR disponovala,“ hovorí Kollár vo videu, v ktorom sa neskôr podrobnejšie venuje napríklad aj tendru rezortu obrany za pôsobenia Naďa na obrnené vozidlá 4×4.

Prišiel avizovaný škrekot

Jaroslav Naď sa svojim „priateľom“ na Facebooku prihovoril len pár hodín po vyjdení Kollárovho videa s tým, že tento odsúdený korupčník nám tu svojimi primitívnymi a nechutnými videami znepríjemňuje život už vyše roka.

„Z času na čas na niekoho zaútočí, väčšinou sa ukáže, že sú to čisté bludy. Ja si hovorím, že zatiaľ ma to míňalo, asi kvôli tomu, že som ho nikdy v živote osobne nestretol. Tak, ako sme neprišli do nejakého styku, pre ktoré by musel urobiť videá,“ začal svoj prejav Aristokrat s tým, že viacerí ho upozornili na Kollárovo nové video práve o ňom.

Osobné útoky preskočil

„Preskočím osobné nechutné útoky, úplne trápne, ktoré tam boli, poďme k veci,“ hovorí blahosklonne Naď – sám doslova majster v trápnych osobných útokoch.

„A tou vecou je, že ja a môj nasledovník Martin Sklenár, ako ministri obrany sme spreneverili peniaze Slovenskej republiky, lebo sme vraj extrémne draho nakúpili vozidlá 4x4 JLTV Oshkosh pre OS SR. Základná vec je tá – my sme žiadne vozidlá nenakúpili. Jednoducho my sme dostali tieto vozidlá darom,“ zdôraznil Naď, ktorý vzápätí zabehol do toho osobného, lebo pre „Kollára a jeho kumpánov“ je nepochopiteľné, že sa im podarilo získať dar, za ktorý museli nakúpiť techniku. Konkrétne vozidlá si podľa Naďa vybral náčelník generálneho štábu.

„Čo sa týka ceny, on tam splieta hrušky s jablkami. Pointa programu FMF, cez ktorý sme to nakupovali je taká, že cena je totožná pre krajiny, ktoré to berú cez ten projekt, ako je cena pre Spojené štáty Americké, keď ich kupujú pre svoje ozbrojené sily. To znamená – cena bola rovnaká, určili ju Američania, dali nám to zadarmo,“ dodáva Naď.

Cyklotrasa EuroVelo 13 je uzavretá, dôvodom je vyliatie rieky Morava
Cyklotrasa EuroVelo 13, Morave, je v súčasnosti uzavretá. Dôvodom je vyliatie rieky Morava na niektorých častiach cykotrasy. Upozorňuje na to Bratislavský samosprávny kraj (BSK). "Obľúbená cyklotrasa EuroVelo 13 je momentálne z dôvodu vyliatia... Čítať ďalej
03 | 06 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Ďalšia Aristokratova pointa

Naď na ministerstve obrany pôsobil už počas predchádzajúcej vlády Smeru a už vtedy pri tendri na tieto vozidlá vraj tušil, že niečo nie je „s kostolným poriadkom“. Podľa Naďa boli z tendra eliminovaní všetci uchádzači, okrem firmy Zetor, ktorá vyrába vozidlo Gerlach.

„No a kto spoluvlastnil spoločnosť Zetor? Aha, pán Zoroslav Kollár, však? Pán Kollár, ale vás trápi, že som vám nedopustil zlodejinu vtedy. Pretože na základe môjho tlaku zrušili ten skorumpovaný tender, ktorý vtedy bol pripravený. Úrad pre verejné obstarávanie to zrušil a pán Zoroslav Kollár vtedy zjavne prišiel o veľmi veľa miliónov,“ hovorí Naď s tým, že nezabúda pripomenúť, ako Demokrati ani takému zlu, akým je Kollár neustúpia.

Kollár tieto videá robí na niekoho objednávku, kto sa podľa Naďa bojí výsledkov eurovolieb, veď Demokrati podľa prieskumov atakujú hranicu 6 percent. Teší sa preto na ďalšie videá.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik