Hlas ľudu: Michal de Nostradamus Šimečka predpovedá na rok 2024
04 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Či veríte predpovediam tohto „múdreho“ človeka , alebo sa nad nimi aspoň zamyslíte, to už záleží iba od vás. Na rok 2024 sme z jeho predpovedí vybrali tri.

1.Premiéra malej zeme pod Tatrami bude pospolitý ľud milovať. Ale ten progresívny bude ho nenávidieť, hádzať mu polená pod nohy, budú robiť všetko pre to, aby sa ho zbavili. Budú ziapať po ňom, šíriť nenávisť, sviňou ho budú nazývať. Budú mu stavať šibenice, lebo je to číre ZLO. Nezaprie v sebe slovanskú krv, nebude ho ťahať do Bruselu, ale na východ,  k veľkej Rusi. A príde jeden pokrokový človek,   v dobrej viere postrašiť ho, zbaviť podtatranský národ veľkého ZLA. Lebo jeho zákony odporujú pokroku. De Nostradamus Šimečka predpovedá, že ten premiér musí brzdiť. Musí to urobiť,  lebo ináč narazí na vraha. Lenže vôľa premiéra žiť a pracovať pre svoj ľud bude silnejšia ako starec vrah. Lebo on ani nechcel vraždiť,  on chcel iba zabiť ZLO.

2.A budú sa konať veľké voľby. Dôležité voľby. Tie rozhodnú, kam bude patriť malá krajina pod Tatrami. O víťazstvo sa strhne veľký boj. Pobijú sa dve strany. Strana ťažko skúšaného premiéra a strana pokrokových ľudí. Tá druhá krátko po sebe prehrá dvoje volieb a zdá sa, že aj tie tretie bude mať namále. Bude to tesné, veľmi tesné, hovorí de Nostradamus Šimečka. Hviezdy napovedajú, že pokrok to asi nevyhrá. Po tretej porážke sa progresívni budú musieť zamyslieť nad tým, kde robia chyby.

3.Strana pokrokových nedonosencov  sa dostane do ohrozenia. Budú proti nej bojovať všetci, čo v nej nevidia pokrok, ale úpadok, Sodomu a Gomoru, skazu ľudstva. V strane schvaľujú obcovanie muža s mužom, ženy so ženou. A sú tam aj takí, čo schvaľujú pohlavný styk človeka so zvieraťom. S takými zvrátenosťami zákon nepočíta. Bude sa s nimi musieť popasovať sám generálny prokurátor. Michal de Nostradamus Šimečka varuje, že generálny sa dostane na veľmi tenký ľad.  Ten ľad sa môže pod ním prelomiť, preto si musí dávať pozor. Inak sa môže stať niečo  hrozné.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik