Hlas ľudu: Nás Gröhling nepreští!
03 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Gröhling aj Cintula sa budú smažiť v pekle. A s nimi všetci pekelníci, čo ublížili Róbertovi Ficovi. To si myslí Hlas ľudu HD, Mária Škultétyová.

Taká je moja odpoveď na atentát. K tomuto záveru som dospela po vyjadreniach najmúdrejšieho a najslobodnejšieho kaderníka bez vlasov a exministra a šustra bez kopyta Braniho Gröhlinga.

Pozerať sa na neho a počúvať ho -  len pre silné žalúdky

Viem, že sa nepatrí uťahovať si z toho, ako človek vyzerá. Lebo ako sa u nás na dedine zvyklo hovoriť, nikto si dvakrát do riti pre krásu nechodil. Ani Gröhlig nie. A nemyslím len jeho obal. Aj vnútro vypovedá o tom, akí sme. Ani ten čudák, čo si dnes  v čakárni u internistu myslel, že stojí pred zubnou ambulanciou, ani ten nebol obdarený krásou. Obal bol hrozný a obsah tiež. Musela som od neho odvrátiť zrak. Ostatní tiež. Otŕčal obviazanú ruku a pýtal sa, aspoň tak sa mi to zdalo, že či je tu zubár. Nikto mu neodpovedal, iba ja som sa zmohla na slovo. Povedala som, že zubári sú inde. Nikoho z tých, čo tam čakali so mnou, neobviňujem z rasizmu, veď napokon aj ja som s ním prestala komunikovať. Viac som mu totiž nerozumela. Pani vedľa mňa povedala, že ona nepočuje, ale myslím si, že až taká hluchá nebola. Hádam mu tiež len nerozumela. Nech mi pánbožko odpustí moju úprimnú reč. Ja neviem klamať, aj preto hovorím, že  to čudo vyzeralo hrozne. Pri všetkej úcte k človeku ako božiemu stvoreniu musím priznať, že pri pohľade naňho mi prichádzalo zle. Nuž, a  tá teč! Škoda rečí.

Tento čudák mi pripomenul namysleného Gröhlinga v nedeľnej debate

Gröhling hovoril síce zrozumiteľne, dokonca aj kultivovane, až si myslím, že by v Markíze mohol  Kovačiča nahradiť. Rečniť, to on vie. Ale ten obsah? Možno ho vystihne múdrosť našich predkov, ktorí hovorili: „Reči mädové, srcco hadové.“  Nech mi Brani odpustí, ale pripadal mi ako ten tvor v čakárni. Alebo hocikto z tej sebránky opozičných politikov a novinárov, ktorí hovoria, že sú čačaní a sú bez viny. Ale vyzerajú celkom ako psychiatrickí pacienti,  čo po záhrade ťahajú na špagáte zubnú kefku, a čakajú, kedy bobek vytlačí. Blúznia o akomsi okrúhlom stole, o zmierení, o sto dňoch pokoja.

Hoďte Gröhlingovi  chlp sena

Zapchajte mu konečne hubu, nech nedristá. Nech si nemyslí, že aj my sme takí somári, čo seno žerú. Nie, súdruh tri v jednom! My máme svoj rozum a ty nás nepreštíš.

Blúzni tu, že koalícia obmedzuje slobodu slova, slobodu médií. A ani za sto dúhových guličiek nechce priznať, že on nemá pravdu. Ani za svet nechce odpovedať Šutaj Eštokovi, že kto nám to siahol na slobodu slova, kto tu zapchával ústa médiám. „Počkajte, veď tu rozprávame o niečom inom,“ zapotí ten slizký plagiátor. Stále  žiada vyšetrovaciu komisiu na atentát, lebo on  si spolu so Šimečkom myslí, že oni majú právo rozkazovať vláde. No tudle! Vy nie ste vláda! A nechcel by si, Brani, viesť tú komisiu sám? Potom by si  potvrdil  svoj hoax, že vašou nenávisťou nakazený atentátnik je blázon, ktorý sa lieči na psychiatrii. Ty si tie správy tuším sám vyrábaš! Áno, je blázon! Blázon, ktorý sa rozhodol vraždiť. Ale aj ty, aj vy ste rovnakí blázni, keď ste posielali premiéra zhniť do basy, blázni ste, keď ste ho chceli vešať. Blázni ste, keď ste mu hádzali polená pod nohy. Vy všetci ste blázni! Ale svoje bláznivé reči ste viedli pri plnom vedomí. Pri plnom vedomí ste ubližovali človeku, ktorého nenávidíte celou svojou čiernou dušou aj celým svojím telom.

Toto by ste chceli, hyeny

Kritizujete vládu za šírenie hoaxov o atentáte a zdravotnom stave premiéra. Najradšej by ste držali v rukách jeho zdravotný záznam,  aby vám nič neuniklo. A najradšej by ste atentát vyšetrovali tak, aby ste z toho vyšli čistí. Komentujete celé to dianie tak, ako to vám vyhovuje. Z vraha robíte pacienta a zo seba neviniatka. A sú aj takí blázni medzi vami, čo z obete robia vraha. Lebo veď komu to zdvihne preferencie?! Ficovi a Smeru. Správate sa ako odporné, hnusné hyeny! Fuj!

Počúvaj dobre, Gröhling. Zdrž sa aj so svojimi kumpánmi akýchkoľvek komentárov. Lebo potom šírite klamstvá. Veď napokon, počul si, čo ti povedal minister: trikrát si konšpiroval, trikrát klamal a trikrát fabuloval. Aj to je dôvod, prečo ti neveríme. Povedané rečou nášho ľudu: nás nepreštíš!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Podpredseda parlamentu: TOTO je slovenská opozícia. Hyeny!
"Dnes som politiku nepozeral," priznáva na sociálnej sieti Ľuboš Blaha (SMER - SSD), podpredseda parlamentu. A dodáva, že to tak asi bude robiť častejšie. Pred počítač si podľa vlastných slov neskôr sadol a nestačil sa čudovať, čo sa deje.... Čítať ďalej
02 | 06 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik