Kandidátka Progresívcov Ostrihoňová - jasný produkt amerického VYMÝVANIA MOZGOV!
03 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

NIE JE VŠETKO ZLATO ČO SA BLYŠTÍ. ANI V POLITIKE! Na kandidatke PS sa objavila blondínka, ktorá sa známou stala najprv ako Sajfova manželka, potom akože nezávislá redaktorka Markízy, neskôr “objektívnej” verejnoprávnej televízie. Ale odkiaľ prišla a prečo? Túto otázku si na sociálnej sieti kladie podpredseda Aliancie György Gyimesi.

"Kto by bol býval o nej povedal, že študovala históriu a politológiu v USA a v Paríži. Ale načo? Aby neskôr robila v jej relácii rozhovory s Monikou Tódovou a Zuzanou Čaputovou o nálepkách na bradavky? Americké vymývanie mozgov je predsa určené na dôležitejšie veci. Bola by to slabá investícia! Vedomý tuning v jej životopise dokazuje, že už od počiatku bola určená tam, kde je teraz: na kandidátku PS," je presvedčený politik.

Gyimesi pripomína, že popri Čaputovej, Naďovi, generálnom riaditeľovi WHO aj s ňou Globsec diskutoval o našom zdravotníctve, kde mala možnosť všetkým dokázať, že (aj) zdravotníctvu sa rozumie asi ako hus do piva. Doteraz v médiách slúžila gender ideológii, scitlivovala verejnosť v prospech atlantických záujmov, a teraz ju na to isté budú využívať v politike.

OSTRIHOŇOVÁ PERLILA! Strelila si nielen do vlastného kolena, ale odhalila aj pravú tvár Progresívcov (VIDEO)
Kto ešte z progresívcov nenatočil video k Markíze a nedal ho na sociálnu sieť, nech sa hlási u súdruha Šimečku! Tuhľa ex-moderátorku a nádejnú europoslankyňu Veroniku trápi, že sa extrémne darí dezinformáciám. Ale pritom je zásadne proti akejkoľvek... Čítať ďalej
01 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Sajfova manželka je dnes na predaj v progresívnom klube

V tom klube, kde musia byť strašne v úzkych, keď im nevadí, že Cifrová Ostrihoňová je vlastne stelesnením toho, kvôli čomu kedysi z Bratislavských kaviarní vypochodovali na ulicu, upozorňuje politik. 

"Kým jej manžel pestuje blízke vzťahy s Kočnerom, jej otec podniká s oligarchom Sabolom. Ona sama devalvuje ich bývalý slogan. Ako z tohto bude slušné Slovensko? S ňou nijak! Po všetkých týchto progresívnych úkladoch by mali ísť všetci voliť!" - uzavrel Gyimesi výzvou k účasti na voľbách, ak nechceme, aby nás v europarlamente zastupovali takéto umelé produkty atlantického globalizmu.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik