Dezinformátori Demokrati a nešťastníci Progresívci by sa mali vrátiť z vesmíru na zem
03 | 06 | 2024 I Diana Zaťková

Po voľbách sa na Slovensku situácia politicky zmenila. Progresívno - liberálne prúdy prehrali, pretože ľudia nabrali dostatok odvahy vyjadriť svoj odmietavý postoj k absolútnym nezmyslom z ich produkcie. Skonštatoval to na sociálnej sieti generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika). No dezinformátori z radov Demokratov nedokázali doposiaľ prijať prehru.  A úspešne im sekundujú nešťastníci z Progresívneho Slovenska.

Dezinformátori Demokrati a nešťastníci Progresívci

Čo sa však nezmenilo, je to, že zostávajú presvedčení, že oni jediní majú právo a patent na pravdu, na správny názor. Nedokázali prijať fakt prehry a začali burcovať ľudí na námestiach. Ako to dopadlo, by vedel hovoriť premiér Fico.

Keďže sa nevedia zmieriť s výsledkami volieb, začínajú šíriť okolo seba badateľné bludy. Najviac sa v tejto disciplíne presadzujú dezinformátori z radov Demokratov a úspešne im sekundujú nešťastníci z Progresívneho Slovenska, myslí si Viktorín.

Ako sa to prejavuje?

Prví tvrdia, že atentát na premiéra bolo iba zinscenované divadlo a tí druhí zasa vyzývajú, aby sme sa my všetci ospravedlnili. Nevhodné, choré, nekompetentné a zlé nápady. Pozitívom je, že ľudia vidia, kto Slovensko a ako riadil v poslednom období a o čo vtedajším mocipánom reálne išlo.

"Preto by som odporučil pánom ako Naď, Šimečka, ale aj mediálny generál Macko, keby sa vrátili z vesmíru na zem a sny, ktoré im pobláznili myseľ, aby vymenili za reálne vnímanie sveta. Rozdúchali ste v spoločnosti nebezpečný oheň horiaci z paliva ako štvanie, hecovanie, vyvolávanie nepokoja a podpory nevraživosti. Špeciálne pán Naď po tom, ako sa od včera šíri sociálnou sieťou „You tube“ video, v ktorom sa dozvedáme o koľko peňazí pripravil slovenský štátny rozpočet by bolo vhodné, aby sa prestal tlačiť do politiky, ale naopak okamžite z nej vycúval," odporúča exministrovi vojny generál Viktorín.

"Občania od každého politika očakávajú solídnosť. A špeciálne od vás, bývalí vládni potentáti, očakávajú aj slovo “prepáčte”. Také však nemáte v slovníku, však?

Ľudia ako vy, ktorí opovrhujú vlastným národom, štátom, ktorý im dal šancu robiť v ňom politiku, do politiky nepatria. Už naozaj stačilo. Ukázali ste že neviete riadiť štát a to je najhoršie vysvedčenie, aké ste si sami mohli dať.

Občania neodpustia, už to prejavili v parlamentných voľbách a verím, že to zopakujú aj vo voľbách do Európskeho parlamentu," uzavrel Viktorín.

Naďovi Demokrati prerazili ďalšie dno

Exminister vojny a dnes líder dvojpercentnej strany Demokrati Jaroslav Naď a jeho skalní sa rozhodli presunúť svoje pôsobenie do hlbín totálnej žumpy. Najnovšie sa zamýšľali aj so svojimi priaznivcami o pravosti atentátu na premiéra Roberta Fica. Vraj možno to bola iba taká habaďúra! Tak toto môže splodiť naozaj iba chorý mozog demokrata Naďovského typu.

 

Po tom, čo spoločnosťou na Slovensku otriasol šokujúci atentát, sa bývalý Hegerovci, dnes Naďovci, uchýlili k nechutnostiam a prerážajú ďalšie dno. Najprv exminister zahraničia Rastislav Káčer nazval atentátnika chudákom a neborákoma hneď nato sa líder Demokratov Jaroslav Naď v jedenej z diskusných relácií nechal počuť, že ak by bol on v tomto čase poslancom Národnej rady, tak by nepodporil uznesenie parlamentu, v ktorom sa poslanci jednohlasne zhodli na odsúdení bezprecedentného útoku na hlavu vlády. 

No to nie je všetko! Čo dnes robí Naď? Konšpiruje. Jeho strana kritizuje predstaviteľov vlády ale aj predstaviteľov Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrice, v ktorej je Robert Fico hospitalizovaný, za to, že podľa nich, nie adekvátne informujú o stave premiéra a okolnostiach útoku. Dokonca to zašlo oveľa ďalej, kedy sa prostredníctvom sociálnej sieti pustili do konšpirácii o tom, či sa vlastne tento incident reálen odohral.

Pridali sa k nim aj ich fanúšikovia: „Mne to príde celé ako divadlo,“ píše jeden z fanúšikov strany. Ďalšia podporovateľka strany dodáva: „Je to celé fraška a hlavne stalo sa to naozaj?! Veď ani len kvapka krvi a to čo predviedol na tom videu, je to veľká hanba!"

Viac v článku: 

TO NEVYMYSLÍŠ! Naďovi Demokrati prerazili ďalšie dno
Exminister vojny a dnes líder dvojpercentnej strany Demokrati Jaroslav Naď a jeho skalní sa rozhodli presunúť svoje pôsobenie do hlbín totálnej žumpy. Najnovšie sa zamýšľali aj so svojimi priaznivcami o pravosti atentátu na premiéra Roberta Fica.... Čítať ďalej
30 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik