Hlas ľudu: ABSURDISTAN Veroniky REMIŠOVEJ
01 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Tej Remišovej ani sám pánboh nemôže rozumieť. Veľa sprostostí už nahovorila, ale to, čo vypotila nedávno, je fakt TOPKA. Tak si to teda pozrime.

Veronika píše:

„To už je fakt absurdistan, keď minister vnútra a polícia naháňa 6-ročné chlapča s hračkárskou pištoľou a ide poťahovať jeho otca.“

Neviem, čo baba Jaga tliachala po atentáte na premiéra, no  ako ju poznám, isto kritizovala ochranku, že zlyhala, že si nesplnila svoju úlohu. Lebo Vasilisa Premúdra vie najlepšie kritizovať. Samozrejme, že tých druhých.

Touto múdrou myšlienkou chcela ohúriť svojich fandov a fanynky. O tom, že sa jej to podarilo, nepochybujte. Veď sú to ovce z jej ovčinca. Sú to tí istí ľudia, ktorí písali, že atentát na premiéra sa nekonal, že to všetko bolo len divadlo.

No dajme už slovo jej ovečkám  (aj s ich chybami)

-Šutaj Eštók chce ľuďom nahovoriť, že polícia môže len tak strieľať na ľudí v aute, ktoré ide po ulici okolo nejakého domu, ktorý navyše nie je oficiálnou rezidenciou ústavného činiteľa.

-pani Veronika mne už toto hlava neberie čo tu stvárajú týto amatéri

-Stačí zaviesť slušný, spravodlivý, demokratický režim a je po problémoch! Vláda v tomto zložení a s doterajšími spôsobmi vládnutia bude zaručovať vždy iba konflikty a nekonečné problémy!!

-Tak už nie len dôchodcovia ale už aj škôlkari sa spriahli v jeden šík. Ubližovať nevinným a svätým.

-Toto ani v rusistane nedokážu. Premiéra ochrániť nedokážu, ale 6-ročné chlapča odhalia ihneď. Alebo celá táto šaráda bola iba divadlo pre sprostých?

-a naviac keď to dieťa a pravdepodobne ani jeho otec možno nemali ani tušenie o tom, že prechádzajú okolo obydlia jeho blahorodia

-Veď to.. určite by bol nejaký otec taký blb žeby dal do rúk svojmu dieťaťu atrapu zbrane a pred domom kde žije Pelle so svojim priateľom povedal a teraz strieľaj na ich dom.. akože vystrašíme ich a ešte by šoféroval svoje auto, ktoré má ŠPZ že veď nikto na to nepríde... To je fakt už na hlavu rovnako rozstrieľaný premiér. Čakáme na ďalší príbeh absurdistanskej novely a la Slovakia.

-Pred voľbami to nebol jeho dom a teraz zrazu je?

-Mňa by zaujímalo, že koho mal ohrozovať, keďže tam žiaden premiér nebýva. Veď tam chodí len občas venčiť psa. A ako majú ľudia vôbec vedieť, kde sa ten dom nachádza a hlavne, prečo by to mali vedieť, je to povinné???

-Lebo sú všetci posratí a majú byť aj prečo.

- Je to už totálne na smiech ešte aj tlačovku kvôli tomu.

-Za Mao Ce Tunga v Číne odsúdili 10ročného chlapca a šiel aj do väzenia. Spravil si z novín lietadlo. V tých novinách ale bola fotografia Maa.

Ale zas, aby sme si nemysleli, že všetci Remiškini čitatelia zmýšľajú ako ona. Za tých pár aspoň  jedna výnimka

-Pani Remišová, je úplne jedno, či je to 6-ročný chlapec alebo 60-ročný muž, či je tá pištoľ skutočná, alebo hračkárska, či iná atrapa. Uvediem príklad, prídete do obchodu s atrapou vytiahnete ju na predavačku. Následne vás polícia zaistí a následne zistí, že daná pištoľ je atrapa, podľa zákona sa v danej chvíli použitá atrapa bude považovať za skutočnú, život ohrozujúcu zbraň. Otázka znie.. prečo sa to udialo? Kde mal ten otec rozum keď takúto vec v podstate zmanažoval. Ohrozil svoje dieťa. Je to normálne? Skôr toto by ste si mali položiť ako otázku. Dúfam že už chápete, ak ste doteraz nechápala.

 Mier s Vami...

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

OSTRIHOŇOVÁ PERLILA! Strelila si nielen do vlastného kolena, ale odhalila aj pravú tvár Progresívcov (VIDEO)
Kto ešte z progresívcov nenatočil video k Markíze a nedal ho na sociálnu sieť, nech sa hlási u súdruha Šimečku! Tuhľa ex-moderátorku a nádejnú europoslankyňu Veroniku trápi, že sa extrémne darí dezinformáciám. Ale pritom je zásadne proti akejkoľvek... Čítať ďalej
01 | 06 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik