HAMRAN VYZÝVA KALIŇÁKA! Pre TOTO odstúpi z kampane! (VIDEO)
29 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Ak dokážete pravdivosť svojich tvrdení, odstúpim z eurovolieb. Ale ak nie, mali by ste odstúpiť vy! Prijímate, pán Kaliňák? Štefan Hamran (Demokrati) sa pochlapil. Oznámil to vo videu, v ktorom avizoval možný koniec svojej politickej kariéry. Reagoval tak na informáciu z tlačovej besedy ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) a podpredsedu vlády a ministra obrany Roberta Kaliňáka (Smer-SSD). V rámci nej odznela informácia, ktorá šokovala Štefana Hamrana.

Nepáčia sa mu Kaliňákove slová...

Robert Kaliňák tvrdí, že práve pre kauzu Vietnamec odišlo množstvo ochrankárov z Úradu na ochranu ústavných činiteľov a pod vedením Štefana Hamrana sa úrad dostal do veľmi zlého stavu, keď sa zanedbával ich výcvik.

Dokazujú to aj slová bývalého šéfa ochrankárov Petra Krajčíroviča. Ten uviedol, že ho Denník N doslova vyduril z funkcie: "Bol som na titulke Enka, že som prísny a šikanujem podriadených. Pritom som len vyžadoval, aby boli najelitnejší z elitných. Zrazu o mne vypisoval Denník N, že som ich nazval snehuliakmi, ktorí sa skôr vylejú, ako vystúpia z auta. A dnes tenistý denník, dokonca tá istá redaktorka píše, že sako a okuliare z nikoho ochrankára neurobí. Neviem, či sa mám smiať, alebo plakať."

... ba je šokovaný

„Dnes ma šokovali slová ministra obrany Roberta Kaliňáka (Smer-SSD) a Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) . V prípade Šutaja Eštoka som to očakával, pretože tejto problematike nerozumie. Ale minister vnútra, bývalý, trojnásobný, pán Kaliňák, veľmi dobre pozná pomery v rámci vnútra,“ hovorí vo videu Štefan Hamran.

„Tvrdili, že Úrad pre ochranu ústavných činiteľov sa dostal do zlej situácie pod mojim vedením, kde sa dokonca zanedbával výcvik. Ak platí to, čo povedal pán Kaliňák na moju adresu, zajtra oznámim svoj politický koniec a odstúpim z prebiehajúcej kampane do eurovolieb,“ informuje rázne kandidát do EP Hamran.

„Ak platí to, čo tvrdím ja, že pán Kaliňák bol roky zodpovedný za fungovanie Úradu na ochranu ústavných činiteľov, tak očakávam, že sa zachová podobne a rezignuje na funkciu ministra obrany,“uzatvoril bývalý policajný prezident.

Debakel za debaklom a čaká vás další. Dočista vám preskocilo? Pýta sa čitateľ Demokratov a konkrétne Štefana Hamrana. A my môžeme len súhlasiť. To jednoducho nevymyslíš! Tu každý každého na niečo vyzýva, ale....

Kaliňák a Šutaj Eštok načrtli: TAKTO budú vyzerať nové BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA PO ATENTÁTE na premiéra (VIDEO)
Na budúci týždeň by vládni predstavitelia mali predstaviť prvé legislatívne návrhy na riešenie bezpečnostnej situácie po atentáte na premiéra Roberta Fica (Smer-SSD). Po stredajšom zasadnutí bezpečnostnej rady o tom informoval minister vnútra Matúš... Čítať ďalej
29 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik