Pavlíková z Bruselu: Ľudské psy a trans deti (VIDEO)
29 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Kandidátka na poslanecké miesto do Európskeho parlamentu Lívia Pavlíková navštívila bruselský dúhový pride, aby sa od tamojších podporovateľov inakosti každého druhu dozvedela, čo si myslia o právach týchto menšín na Slovensku. Od niektorých sa dozvedela len strohé „Haf“, iní boli zdieľnejši – odpovedali jej „Haf, haf,“ no a ďalší sa rozhovorili aj trošku viac. Z účasti na tomto pochode vzniklo aj video, v ktorom Pavlíková spovedá ľudí v karnevalových maskách psov, mnohých ponavliekaných do pračudesných postrojov.

Po úvodnom rozhovore so psími odpoveďami Pavlíková vysvetľuje, že na bruselský Dúhový pride sa prišla pýtať na politiku EÚ voči krajinám, ktoré takéto „menšiny“ nepodporujú. Odpovede boli rôzne, od „mali by ste sa vyvinúť“ až po informáciu, že také konanie je protiprávne. Lenže to nie je všetko Pavlíková sa pýtala aj na tranzície detí, či blokátory puberty. Názor opýtaných je – dieťa nech sa rozhodne samo. Opýtaní si tiež myslia, že krajiny, ktoré podporujú množstvo pohlaví či tranzíciu u detí, manželstvá homosexuálnych párov, či adopciu detí takýmito pármi by mali byť potrestané. Veď aj niekoľkokrát zmenená žena na muža a naopak, žijúca so „psohlavcom“ má právo vychovávať dieťa a dovoliť mu rozhodnúť sa pre blokátory puberty, aby mal čas vybrať si, či chce byť dievčaťom, alebo chlapcom. Na záver videa Pavlíková vysvetľuje, prečo takéto video nakrútila.

Štekacie rozhovory

„Hovoríš po anglicky?“
„Haf, haf“
„Čo si myslíš, mala by Európska únia potrestať krajiny, ako Slovensko, lebo netolerujú takýchto vlkov alebo psíkov?“
„Haf, haf.“
„To je veľmi pádny argument, ďakujem veľmi pekne,“ začína Pavlíková svoje video pozoruhodným rozhovorom.
„Sme na čele bruselského prajdu, v hlavnom meste Európy a prišli sme sa pýtať otázky o tom, ako si títo ľudia myslia, že by politika EÚ mala vyzerať. Prišli sme sa pýtať otázky na to, ako si myslia, že by sa mali zachovať jednotlivé členské štáty, a to aj Slovensko,“ vysvetľuje Pavlíková cieľ svojej účasti na tomto podujatí.

Liberálne a progresívne ničenie životov rodičov a zdravia ich detí
Mimovládne "kvír" organizácie sa k smrti trápia pre ťažký osud "kvír" rodičov a výchovu "ich" detí, teda, akí sú neprogresívne a neliberálne neslobodní. Vôbec ich však nezaujímajú zničené rodiny v klasickej rodičovskej zostave otca a matky, v... Čítať ďalej
28 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Invázia šteniatok

Skupinky „psohlavcov“ sa Pavlíková ďalej pýta, či by mali byť psíky viac tolerované v EÚ. Jeden z nich odpovedá, že si myslí, že áno. Síce sú dosť akceptované, ale vždy je čo vylepšiť.

„Na Slovensku neakceptujeme ani homosexuálne manželstvá, čo by ste povedali Slovákom?,“ zaujíma Pavlíkovú.

„Toto je úplne proti európskemu právu. Malo by to byť zmenené čím skôr, odpovedá jeden z psohlavcov.

„Akceptujte nás, sme tu,“ pridáva sa iný a ďalší do toho zavýjajú. Keď Pavlíková jednému z nich povie, že takéto psíky na Slovensku nie sú tolerované, ten im odkázal, aby bojovali za svoje práva, ako všetci ostatní. „Oni si tiež zaslúžia byť slobodní a byť tým, čím naozaj sú“

Iný psohlavec nám radí, že by sme sa mali vyvinúť. Keď ďalšiemu páru „psohlavcov“ Pavlíková povie, že na Slovensku takéto „psíky“ tolerované nie sú, nechápal, že je to možné. Veď oni chcú len objatia...

Podpora trans detí

Dámy v rokoch držiacej plagát na podporu trans detí sa Pavlíková pýta, či by každý členský štát EÚ mal povoliť deťom zmenu pohlavia.

„Áno, pretože deti sa rozhodnú, že sa chcú meniť. Zmena pohlavia je o akceptácii akí sú a akí sa cítia byť,“ vysvetľuje pani. Lívia sa jej pýta, či by takéto krajiny mali byť za to, že tranzíciu nemajú zakotvenú v legislatíve, potrestané napríklad odňatím eurofondov.

„Myslím si, že Európa by mala mať rovnaké práva. Myslím si, že áno,“ odpovedá pani, podľa ktorej „najlepší vek“ na zmenu pohlavia si určuje samo dieťa a že rodič nerozhoduje o ničom, dôležité je rozhodnutie dieťaťa.

Líviina úvaha

„Deťom pod 18 rokov nedovolíme tetovať sa, nedovolíme im napiť sa alkoholu pod 18 rokov, ale oni by si mali povedať, kedy môžu podstúpiť zmenu pohlavia. Neviem, či si uvedomujete, čo tranzícia znamená. Ale je to napríklad vykastrovanie pohlavných orgánov, alebo to znamená odstránenie prsníkov u žien tak, že v živote už nebudú schopné dojčiť svoje deti,“ vysvetľuje Pavlíková a pokračuje hormonálnym ovplyvnením puberty – teda zabrániť jeho pohlavnému vývinu.

„My sa voláme trans deti, takže budem hovoriť o tomto. V mnohých krajinách je mnoho zákonov, ktoré sú spiatočnícke – proti trans deťom. Proti tomu, aby si mohli deti slobodne meniť pohlavie. Ja si myslím, že to ide proti ľudským právam,“ hovorí mladý muž, ktorý na otázku, čo si myslí o politikoch, ktorí hovoria len o dvoch pohlaviach povedal, že „Sú to sr**ky.“

Reprofoto z videa | Koľkože je tých pohlaví...?

Samostatný stan

„Kvôli tomu, že sa neustále držíme našich morálnych hodnôt, tak tu nebudeme točiť deti... ale musím poznamenať, že ich je tu naozaj neúrekom. Prišli sem celé rodiny aj s bábätkami v dúhových kočíkoch. EÚ oficiálne podporuje tento pochod a pomáha tejto komunite aj inak,“ pokračuje Lívia pripomínajúc uznesenie, podľa ktorého nemusia byť tehotné len ženy, ale aj iné osoby. Teda aj muži.

EÚ má na pochode aj vlastný stan, v rámci ktorého vyzýva ľudí ísť k voľbám. Pavlíková pripomína, že títo ľudia pôjdu voliť. Ukazuje tiež knihu, ktorá pojednáva o tom, ako podporovať LGBT komunitu. „Tak sa zamyslite,“ dodáva Pavlíková.

Nasleduje anketa, v ktorej sa Pavlíková pýta účastníkov otázky, ako „čo s krajinami, ktoré „dúhovú politiku“ nepodporujú. Z ankety vyplýva, že štát, ktorý s touto agendou nesúhlasí, treba potrestať. Pýta sa preto, či sme ochotní vzdať sa eurofondov, na ktoré prispievame len preto, lebo si myslíme, že rodinu tvorí muž, žena a detí?

Na záver Pavlíková vysvetľuje, že jej video nie je o nejakej propagácii tejto ideológie, no práve pred eurovoľbami potrebujeme chápať, že v EP potrebujeme ľudí, ktorí nepôjdu proti prírodným zákonom.

ALARMUJÚCE ČÍSLO! VIEME VÝSLEDKY prieskumu Doštudoval som a čo ďalej?
Až 81 % absolventov stredných škôl nemá jasno v tom, čo bude robiť po ich ukončení. Veľké množstvo z nich sa totiž ani neuplatní v oblasti, ktorú študovali. Vyplýva to z aktuálneho prieskumu Doštudoval som a čo ďalej?, ktorý realizovala spoločnosť... Čítať ďalej
28 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik