VOLIČOM SMERU NADÁVAJÚ DO "SPODINY" - TO JE TEN ICH ZMIER? (FOTO)
29 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Zase sa nám predvádzajú herci. Od Vášáryovej sme sa dopočuli, že voliči Smeru sú "spodina". Kňažko ospravedlňuje atentátnika a útočí na mňa, lebo som o prezidentke Čaputovej hovoril, že je americká agentka. Hej, a to je dôvod na vraždu premiéra. Toto sa nám snažia liberálne médiá nahovoriť. Spolu s hercami. Perfektné. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha.

Ľudia na severe Slovenska to podľa smeráka vidia inak. Držia palce Robertovi Ficovi a vidia zázrak v tom, že atentát prežil. Áno - zázrak. Upozorňuje však, že na stretnutie došli provokovať aj dvaja aktivisti z Postoja - ako by im nestačilo, že pomáhali vytvárať atmosféru nenávisti, ktorá vyvrcholila až pokusom o vraždu premiéra.

"Spýtal som sa ich, či sa nehanbia. Ďalej šíria nenávisť, ďalej šíria zlobu. A z útoku na Roberta Fica by najradšej obvinili Ľuboša Blahu - nechápu, ako veľmi sú na smiech."

"V Kysuckom Novom Meste sa ma pýtal jeden milý pán, čo hovorím na to, že SaS požaduje medzinárodné vyšetrovanie atentátu. No jasné, zavolajme sem americké tajné služby a o pár dní dôjdu s výsledkom, že atentát som spáchal ja v spolupráci s Putinom. Američania nech radšej láskavo okamžite sprístupnia slovenskej polícii údaje z Cintulovho Facebooku. Akosi sa poponáhľali pri jeho vymazaní," požaduje Blaha.

ČAPUTOVÁ KLAME! (VIDEO)
KLAME! Klame, klame a klame! Teraz roní krokodilie slzy? Teraz je za chrumkavú?! Pýta sa to stránka Nie progresívne. Čo jej ako prezidentke bránilo vystúpiť pred kameru na druhý deň po konkrétnych protestoch a povedať: 'MRZELO MA TO' ? Jednoducho... Čítať ďalej
29 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

V Tvrdošíne aj na Kysuciach vyzval ľudí k tomu, aby išli voliť - to je tá najlepšia odpoveď na atentát a na nenávisť Progresívcov. 

"Považujú nás za spodinu. Majú nás za barbarov, ktorých sa treba zbaviť. Prinajhoršom aj zastreliť. Veď oni sú nositelia Pravdy. A my im zavadziame v tom ich dúhovom svete bez národov, bez tradícií, bez komunity. A bez mieru. Nevedia tolerovať iný názor - len takéto prostredie dokáže vyprodukovať Cintulov. Nejde o expresivitu, ide o ich mesiášsky komplex," myslí si politik.

A dušuje sa: "Ideme ich v eurovoľbách definitívne zastaviť - za Roberta Fica."

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik