Hlas ľudu: Tak. A máme PO TELE. A niektorí aj PO CHLEBE
28 | 05 | 2024 I Mária Škultétyová

Sila vládnych politikov bojkotovať protivládne progresívne médiá priniesla svoje ovocie. Dlho kritizované politické debaty a ich televízni moderátori končia. Politická angažovanosť sa im nevyplatila. Všetci kopali do Smeru, až sa vykopli z telky.

Chválim premiéra Róberta Fica za jeho odmietavý postoj k médiám, ktoré robili politickú úderku a propagandu progresívcom. Chválim politikov Smeru, ale aj ostatných vládnych strán za bojkot týchto médií. Novinári si mysleli, že sú bohovia. Že sa ich bude ktosi doprosovať. A tu ho máš! Ukázalo sa, že ich božstvo dostalo po frňáku. Odrazu nemali koho pozývať do debát. Šimečkovci a im podobní chodili, Verona a jej guru sa priam tlačili na obrazovky, ale diskutovať bez tých ZLÝCH, to nemalo grády. A inštitút prázdneho kresla stál za makový prd.

Je pravda, že moderátori si v telke prišli na svoje

Vyliali zo seba všetko, čo sa im v útrobách za týždeň nazhromaždilo. Načesané pipky si mysleli, že môžu všetko. A kohúti s kohútmi na hlave sa cítili ako ten ozajstný kikirikáč na dedinskom dvore. Všetky sliepky boli jeho, mohol si robiť, čo chcel. A tak si niektorí pripínali dúhové stužky,  propagovali svoju LGBT orientáciu, šírili šimečkovskú propagandu a protificovské útoky.  Ak bola hosťom pani prezidentka, išli sa roztopiť od lásky. Aj teraz, keď mala svoj deň. Zdalo sa mi, že Jančkárová má nakreslený úsmev. Celú debatu s tou panenkou bol rovnako široký a teplý,  že to až pekné nebolo. Ak bol hosťom Šimečka, tak žiadne skoky do reči, to len tých druhých bolo treba zastaviť, aby v najlepšom prestali. Počúvať kritiku na „svojich“, tak to teda nie!

A tak nám títo moderátori svojou „nezaujatosťou“ pochovali politické debaty.  Niektorí si dovolili pindať aj na svojho zamestnávateľa, lebo my tu orbanizáciu médií nechceme. My chceme hovoriť len to, čo my chceme, lebo len my máme pravdu. Preto si aj najlepší Kovačič  bude musieť hľadať nový chlebíček. Počula som, že v Markíze hľadajú upratovačku. Hádam sa Miško nestratí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik