Ľuboš Blaha: " V RTVS našli vinníka atentátu - som to ja!"
26 | 05 | 2024 I Ivan Brožík

"Predseda Smeru Robert Fico leží po atentáte v nemocnici a najnezávislejšia moderátorka v dejinách žurnalistiky Marta Jančkárová z RTVS už prišla na to, kto za to môže - je ním Ľuboš Blaha." Píše na sociálnej sieti samotný Ľuboš Blaha. Pokračuje, že "v dnešnej O 5m12 sme sa dozvedeli, že opozícia za nič nemôže a prezidentka Čaputová samu seba vychválila do nebies." (Iné sa v podstate od relácie ani nedalo čakať.) 

"Ako vinník sa menovite riešil len jeden poslanec - zlý Blaha. Lebo áno, moja nenávisť viedla k pokusu o vraždu Roberta Fica. Takto to nejako vidia v RTVS, gratulujem." Píše nie zlý, ale po relácii progresívne určite ešte horší podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky. 

Keď im Jano Richter flochol, že autorom parlamentného uznesenia o zmierení som ja, Jančkárovej sa zrútil svet 

Osobné postrehy Ľuboša Blahu z výnimočnej relácie s výnimočnou moderátorkou a ešte výnimočnejšou hostkou pokračujú: "Tak veľmi chcela zo mňa urobiť toho najhoršieho a bum nevyšlo. Ja len, že toto je moderátorka verejnoprávneho médiá - namiesto toho, aby riešila vinníka atentátu, ona kope do nás, do Smeru, do obete. 

Ja chápem, že tu zo mňa má kopa ľudí komplexy, ale toto je už fakt za čiarou. Z dnešného O 5m12 akoby vyplývalo, že v nemocnici leží Zuzana Čaputová a nie Robert Fico."

Všetci sú obete, okrem tej, ktorá dostala štyri guľky

"Dozvedeli sme sa ako sa jej niekto vyhrážal - a to je predsa horšie ako štyri guľky do tela. Aj Heger len o vlások unikol smrti - ach, zabudnite na Roberta Fica, to Heger je tu obeť!

Čo tam po tom, že prezidentka Čaputová ostentatívne šírila nenávisť voči premiérovi Robertovi Ficovi. Čo tam po tom, že ľudí vyzývala, nech "netliachajú". Mrs. Pfizer."

Keď nechceme vojnu, sme (prinajmenej) zmätení

Ďaľší postreh Ľuboša Blahu: "Slováci, ktorí nechcú vojnu proti Rusku, sú vraj "zmätení" - toto tvrdila. Až kým sa nenašiel nejaký Cintula, ktorý jej vypisoval listy, aká je múdra a odvážna. A jej fanúšik "problém" vyriešil - že áno, pani prezidentka. 

Ale jasné, poďme riešiť Blahu. Jančkárová ma ako hlavnú tému podsúvala nielen v prvej časti, ale aj v otázke Čaputovej - nikoho iného nemá tak v zuboch. Už tú svoju nenávisť nevie ani skrývať."

Ale nebojte, to je len predohra

"Teraz ešte nemôžu priamo kopať do premiéra, lebo by to bolo trápne, a tak kopú do mňa. O pár týždňov pôjdu po Robertovi - pripravujú si pôdu." Avizuje autor statusu. "Pán premiér, nechcete podstúpiť sebareflexiu, veď predsa, hovorili ste o prostitútkach a potkanoch, veď to vy si za to môžete," toto príde, uvidíte, už sa na to tešia. Sem to tlačia, pripomína Ľuboš Blaha.

"Teraz som na rade ja. Lebo potrebujú likvidovať bojovníkov v Smere. A zodpovednosť za zločin veselo rozrieďujú. Od Čaputovej sa dozvedáme, že "obeťou mohol byť každý". No jasné, čo tam po premiérovi".

"Čaputová sa tam ľutuje, že som o nej povedal, že je agentka, lebo to je strašnejšie než pokus o vraždu premiéra. Poľutujme pani prezidentku, to ona je tu obeť."

Blahoslavení chuddobní duchom!

"Samozrejme, treba útočiť na alternatívu. Lebo Jančkárová, ktorá ešte aj 10 dní po atentáte na nášho predsedu šíri nenávisť voči mne, je úplná peacemakerka, to len zlý Danny Kollár je to najväčšie monštrum." Vzdychá sa Ľuboš Blaha a zároveň pozýva k eurovoľbám: "Najlepším spôsobom, ako nám môžete vyjadriť podporu, je ísť voliť v eurovoľbách. A dať mi krúžok. Tým ich naštvete najviac - Čaputovú aj Jančkárovú."

Blahov dodatok 

"Lebo to, čo stvárajú, je hanbou žurnalistiky aj akejkoľvek ľudskosti. Peknú nedeľu, priatelia ❤️"

Meta umlčala koaličného poslanca slovenského parlamentu
"Šikana americkej spoločnosti pokračuje? Vlastník sociálnej siete Facebook sa dlhodobo prezentuje tým, že vypína stránky, či účty, ktoré údajne porušujú jej pravidlá, alebo šíria dezinformácie či hoaxy. Na kontrolu „pravosti“ informácií, ktoré... Čítať ďalej
26 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik