Na pripomenutie: Časozber karikatúr, záberov z protestov
25 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Skoncentrovaná nenávisť. Inak sa nedá nazvať niečo cez dve a pol minúty trvajúce video, ktoré na sociálnej sieti zverejnil aj poslanec NR SR Richard Glück. Pre tých, čo „zabudli,“ tak nazval časozber karikatúr, záberov z protestov či titulkov (zväčša) červených denníčkov.

Tie tí, ktorí dnes dávajú ruky preč od zodpovednosti za atentát na premiéra Fica s tým, že práve Smer je ten, ktorý „varí žabu“.

„Mafiáni, zlodeji a vrahovia ste! Henten hajzel (predrečníkom bol Robert Fico, pozn. red.), čo tu stál, to je novodobý Hitler!... ja sa tu nebudem tváriť, že Peťko Pellegrini je panenka Mária. Neni, šak to je skorumpovaný zlodej!," vrieska Igor Matovič hneď v úvode videa, aby to pokračovalo Branislavom Grőhlingom, ktorý Fica označil za diktátora a v prípade zostavovania vlády Robertom Ficom avizoval posledné slobodné leto.

Zdroj: screenshot videa FB/Smer-SSD

Popod ich výroky sú prestrihávané zábery z „pokojných“ protestov, na ktorých vidno bilbordy s tvárou Roberta Fica, ako mu radia „Stačilo, odíďte!“, „Fico – velezradca Slovenska“, či „Fico a Kaliňák – vrahovia Jána a Martiny“.

Za zmienku stojí aj Šimečkov pamätný výrok.

„Máme na Úrade vlády Putinovho poskoka a šéfa mafiánov na Slovensku.  A to je hanba! Vedľa Kočnera by v tej base mal dožiť aj Robert Fico. A hodíme Ficovi pod nohy všetky polená. Na námestiach, v parlamente, na Ústavnom súde. Spolu ho zastavíme, priatelia, zastavíme ho,“ zastrája sa z tribúny líder PS Šimečka.

Kým sa ozve Ľubomír Galko z Matovičovho hnutia aj s tým, že ak sa koaličným poslancom niečo stane, bude mať pre to pochopenie, zaznie množstvo najodpornejších vulgarizmov na premiérovu adresu.

Pánom s rozštvorčekovanou tvárou v reportáži dokonca hovorí, že Roberta Fica by mal niekto zabiť... Viac, ako dve a pol minúty koncentrovaného zla, ktoré priestorom lieta minimálne od roku 2018.

Zdroj: reprofoto YT | Dlhodobý lynč Fica a partnerov v podobách progresívneho liberalizmu

Vytočená Beňová Denníku N: TO VY STE HLUCHÍ, SLEPÍ A ZLÍ!
Europoslankyni a jednotke na kandidátke Smeru do eurovolieb Monike Beňovej Denník N zase raz „pohol žlčou“. Komentár v „enkárskom“ výbere noviniek pod názvom „Týždeň po atentáte Kaliňák a Šutaj Eštok vedú informačnú operáciu a zo Slovenska robia... Čítať ďalej
23 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik