Hrubá čiara nie je naratív
25 | 05 | 2024 I Ján Marton

Pozrel som si  v televízii Ta3 rozhovor zástupcu opozície, pána Grohlinga a neviem či mám plakať, alebo sa smiať. Neuveriteľné. Grohling neodpovedal ani na jednu otázku, ktorú mu dal moderátor pán Bielik. Toto je snáď šialené.

Namiesto aspoň minimálnej sebareflexie neodpovedal ani len na jedinú otázku, ktorú mu položil moderátor. Používanie slova NARATÍV sa stalo osobným športom liberálnych politikov. Toto kam až došlo? Čakal som aspoň minimálne ospravedlnenie, minimálne sklopenie hlavy, alebo priznanie si aspoň malej omrvinky z toho chleba plného nenávisti, ktorý opoziční politici upiekli a ponúkali pod rúškom slušných a tolerantných ľudí.

Pán Bielik čítal citáty Grohlinga, ktoré povedal, a on nič. Absolútne nič. Žiadna sebareflexia. Že je Fico diktátor. Že nás čaká posledné slobodné leto. Že je Fico posluhovač Putina, že Fico môže za vraždu snúbencov Jána a Martiny... a ďalšie. Neuveriteľné. Čo si opozícia za poslednú dobu dovoľovala a všetko jej prechádzalo je šialené. Spolu s niektorými novinármi, ktorí im s prepáčením lízali zadky. Fuj. Za tento nechutný stav spoločnosti môžu práve zástupcovia tých, ktorí organizovali protesty a hecovali ľudí na námestiach. Nedali vláde ani 100 dní. A teraz o nich žiadajú?

Som veľmi smutný, že si opoziční politici vymysleli vlastný naratív, aby burcovali spoločnosť. Liberáli totiž používajú slovo NARATÍV ako maskovanie vlastnej nenávisti. Nejdú nás nikam pričleniť. K žiadnemu Rusku. Pán Grohling bez kože na tvári dnes úplne s úsmevom neodpovedal ani na jednu otázku pána Bielika a v pohode odišiel. Nemá svedomie.

Hrubá čiara nie je naratív

Hrubá čiara sa nesmie urobiť bez toho, aby došlo k vyvodeniu dôsledkov. Nie som za kolektívnu vinu, ale za tento stav je niekto zodpovední a dôsledky je potrebné vyvodiť.

Verím, že vláda prijme potrebné zákonné nástroje, aby sa takéto niečo neopakovalo. Aby opozícia nehecovala a nevymýšľala si vlastné naratívy, ktorými vymývali mozgy svojim voličom a vlastne aj celému Slovensku. Pán Grohling sa môže za dnešné vystúpenie v televízii Ta3 šialene hanbiť.

Nechutné.

Český expremiér naložil mainstreamu na Slovensku: KTO TU ÚTOČIL? ZA OPOZÍCIU ODVÁDZATE ŠPINAVÚ ROBOTU!
Keď sa pozerám na intelektuálne výkony pravicových žurnalistov v maintreamových médiách, ktoré sa týkajú atentátu na slovenského premiéra Fica, nemôžem sa ubrániť trpkému úsmevu, bilancuje český expremiér Jiří Paroubek pre české Parlamentní... Čítať ďalej
24 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Autor: Ján Marton

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik