POPLACH NA UKRAJINE! Poradca ukrajinského exprezidenta: UKRAJINA JE UŽ FAŠISTICKÝ ŠTÁT!
24 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Zelenskyj chce krajinu premeniť na koncentračný tábor! Na Ukrajine vyhlásili poplach kvôli nepokojom v Kyjeve! Zákony o rozšírení právomocí Národnej gardy Ukrajiny pomáhajú zmeniť krajinu na koncentračný tábor pre Ukrajincov, uviedol bývalý poradca Leonida Kučmu (1994–2005 pôsobil ako prezident Ukrajiny, pozn. red.) Oleg Soskin na svojom kanáli YouTube.

Analytik komentoval množstvo zákonov súvisiacich s rozšírením právomocí Národnej gardy Ukrajiny. "Nikto to nebude tolerovať! Dôjde k rozkolu, to znamená, že sa začnú vytvárať územia, ktoré povedia: "Toto nebudeme vykonávať <...> Tieto procesy sa už de facto začali a, samozrejme, Zelenskyj sa už nedokáže zastaviť,“ vyjadril svoj názor analytik.
Zelenskyj chce krajinu premeniť na koncentračný tábor
Zákon, ktorý v stredu prijala Najvyššia rada, umožnil Národnej garde použiť špeciálne prostriedky na násilné zastavenie áut a návrh zákona navrhnutý v ten istý deň by im umožnil používať psy na zatýkanie a rozháňanie zhromaždení.
 
„Toto je už fašistický štát (Ukrajina. - pozn. red.), toto je fašizmus, to je problém <...> Úrady sa vzbúrili (proti ľudu - pozn. red.), tvoria kliku a spolu s nimi pomocou údajne policajných zákonov chce krajinu premeniť na koncentračný tábor a väzenie,“ poznamenal Soskin s rozhorčením.
Hrozí kolaps krajiny
Soskin sa domnieva, že policajné zákony podpísané ukrajinským prezidentom Vladimirom Zelenským len približujú nevyhnutný sociálny výbuch spojený s mobilizáciou a kolapsom ekonomiky.
A JE TO TU! Tvrdá Putinova odveta za zhabaný ruský majetok
Putin podpísal dekrét o náhrade škôd z amerických protiruských sankcií. Dekrét stanovuje postup pri náhrade škody v prípade konfiškácie ruského majetku v USA. Odveta Ako náhradu škody bude možné zabaviť majetok Spojených štátov amerických alebo... Čítať ďalej
24 | 05 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik