KAM AŽ BUDE SIAHAŤ BURCOVANIE OPOZÍCIE NA NÁMESTIACH? Ďalší potenciálny ATENTÁTNIK si vypočul verdikt súdu
24 | 05 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

Predstavitelia opozície si naozaj neuvedomujú svoju zodpovednosť? Svojím skandovaním "smrť Ficovi" sa predviedli viac, ako pravdepodobne chceli. Nie tí, ktorých nazývajú spodinou, lúzou, opicami... ale ich vlastní "slušnoľudia" vzali situáciu v závislosti na hecovanie Šimečku, Majerského, Matoviča i Sulíka do vlastných rúk. A títo podporovatelia opozície si teraz myslia, že môžu urobiť zo Slovenska divoký Západ. Veď majú požehnanie politikov!

Ďalší potenciálny atentátnik z radov voličov opozície

Obvinenému, ktorý sa vyhrážal predsedovi Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK) Branislavovi Becíkovi (Hlas-SD) zastrelením, nariadil súd dohľad probačného a mediačného úradníka. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytla hovorkyňa nitrianskeho krajského súdu Lena Kiradžiev. Obvinenému súd uložil napríklad aj zákaz vycestovať do zahraničia alebo piť alkohol.

"Súd konštatoval dôvodnosť preventívnej väzby, avšak dospel k záveru, že v danom prípade by na ochranu spoločnosti a zabránenie obvinenému v pokračovaní trestnej činnosti pripadalo do úvahy nahradenie väzby dohľadom probačného a mediačného úradníka za súčasného uloženia primeraných obmedzení a povinností," uviedla hovorkyňa.

Branislav Becík Zdroj: FB / Branislav Becík

Priblížila, že súd obvinenému uložil aj zákaz vycestovať do zahraničia, povinnosť pravidelne sa dostaviť k probačnému a mediačnému úradníkovi, zákaz styku s poškodeným a úmyselne sa k nemu priblížiť na vzdialenosť menšiu ako päť metrov, zákaz kontaktu s poškodeným v akejkoľvek forme a zákaz zdržiavať sa v blízkosti obydlia poškodeného. "Zároveň uložil obvinenému zákaz požívať alkoholické nápoje," dodala.

Becík podal trestné oznámenie, ktorého dôvodom boli vyhrážky zastrelením. Predseda NSK je zároveň poslancom Národnej rady SR a lídrom kandidátky strany Hlas-SD do eurovolieb.

Ako sa teraz k svojim sympatizantom, potenciálnym vrahom, násilníkom, atentátnikom postavia predstavitelia opozície? Všetci na vyjadrenie netrpezlivo čakáme!

Roth Neveďalová sa pustila do Vášáryovej: KOHO TO TU URÁŽATE? Preberte sa
Ženy v politike – to je téma, ktorá sa cyklicky vracia do verejného priestoru. Za to, aby ženy fungovali aj v tejto časti verejného života, je aj europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová (Smer-SSD). Tá však tvrdí, že niektoré z tých žien by mohli... Čítať ďalej
24 | 05 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik