NEZASTRAŠIA NÁS! Tretia porážka Progresívcov je na dosah. Predýchajú to?
24 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Progresívci sa tešili predčasne! Progresívne Slovensko si brúsi zuby snáď až na tretinu z pätnástich slovenských europoslaneckých mandátov. Podľa prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N sa zdá, že im to deklarované prvenstvo „vyfúkne“ najväčší súper – Smer-SSD. Takže tretia prehra v rade? Podpredseda parlamenu Ľuboš Blaha je odhodlaný bojovať.

"Nebojíme sa ich. Od budúceho týždňa obnovujeme našu kampaň po regiónoch - spolu s Erikom Kaliňákom. Od stredy by sa k nám mala pridať aj Judita Laššáková. Tešíme sa na vás, priatelia. Naše turné má však nový názov. Svoj spor o Che Guevaru som vyhral, teraz je čas bojovať za Roberta Fica," píše Blaha na sociálnej sieti a zároveň pripomína verdikt súdu.

"Je to nielen náš predseda, ale aj  priateľ. A len o vlások unikol smrti. Kvôli politickej nenávisti. Musíme sa zaňho postaviť - za Roberta Fica, za Slovensko," apeluje na Slovákov smerák. 

Zároveň sa pozastavuje nad situáciou, ktorú vyhrocuje Európska únia. "Dnes som skoro spadol zo stoličky, keď som čítal oficiálne stanovisko gruzínskeho premiéra. Vraj mu nemenovaný komisár Európskej komisie odkázal, že má byť opatrný, aby neskončil ako Robert Fico. Brusel má totiž veľké výhrady ku gruzínskemu zákonu o mimovládkach, ktorý pripomína americký zákon FARA. Gruzínsky premiér postoj EK označuje za vydieranie."

Toto ďalej napísal gruzínsky premiér. Sadnite si. Citujem:

"Rád by som zdôraznil, že podľa predbežných informácií útok na predsedu vlády Slovenskej republiky súvisí s jednou špeciálnou službou istej krajiny, osobitne úzko spojenej so Stranou globálnej vojny." Pod Stranou globálnej vojny myslí gruzínsky premiér tie sily, ktoré rozpútali vojnu proti Rusku na Ukrajine a predtým v Gruzínsku, vysvetľuje Blaha. 

Viac v článku:

Ďalší nepohodlný premiér v ohrození? EUROKOMISÁR SA MU VYHRÁŽAL OSUDOM FICA! To kde sme?
Gruzínsky premiér povedal, že eurokomisár sa mu vyhrážal osudom Fica. Gruzínsky premiér Irakli Kobachidze povedal, že jeden z eurokomisárov ho „zastrašil“ príkladom atentátu na jeho slovenského kolegu Roberta Fica. Kto sa mu presne vyhrážal, však... Čítať ďalej
24 | 05 | 2024 | Milan Laca

Blaha nechce špekulovať, ktorú krajinu a ktorú tajnú službu mal na mysli - asi si vie každý domyslieť, že Argentína to asi nebude. Medzitým som si prečítal článok Daga Daniša, v ktorom naznačuje, že je v záujme amerických kruhov, aby zdržiavali informácie o útočníkovi Cintulovi, ktoré veľmi podozrivým spôsobom zmizli z Facebooku. Ani tento článok nekomentujem, len dávam do pozornosti. A hovorím - klobúk dole, pán Daniš," hovorí Blaha.

Myslí si, že na besedách po Slovensku bude o čom rozprávať. "Takmer nám zavraždili premiéra, ktorý nechcel vojnu proti Rusku. Nezastavia nás. Za žiadnu cenu. Ideme vyhrať eurovoľby. Za Roberta Fica, za Slovensko... Za mier," uzavrel politik.

Nie, vážená opozícia! Nie, štvavé médiá! Z tohto sa už nevyviníte! PRAVDA O ATENTÁTNIKOVI CINTULOVI (VIDEO)
A je to vonku, priatelia. Pravda o Jurajovi Cintulovi. Súdne uznesenie potvrdzuje všetko, čo sme hovorili. Nenávidel nás. Lebo nechceme vojnu proti Rusku. Za to, že sme kritickí voči EÚ. Za naše názory. Bol produktom nenávisti, ktorú voči Robertovi... Čítať ďalej
24 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik