Nejak je to tu s tým ospravedlňovaním a zmierovaním "naruby"
22 | 05 | 2024 I Ivan Brožík

Slovensko sa musí upokojiť. Musí, hoci to (podľa opozíce a mainstreamu) hovorí iba "akýsi" Blaha. Pripomeňme si, že "akýsi" Ľuboš Blaha je podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky a zároveň podpredseda vo voľbách víťaznej, premiérskej strany SMER - SSD.

"Ale ruku na srdce - jediný, kto má morálne právo vyzvať spoločnosť na skutočné zmierenie, je Robert Fico. On je obeť a nie samozvaní moralizátori. Jedine on." Pripomína zjavne zabúdanú okolnosť Ľuboš Blaha.

Zatiaľ však žiadne PREPÁČTE nezaznelo ani od Šimečku, ani od Matoviča, ani od Gröhlinga

"Ospravedlnil sa akurát Robo Kaliňák a Andrej Danko. Nie je to absurdné?" Pýta sa podpredseda parlamentu.

Nie je absurdné, že novinársku cenu práve teraz (po atentáte, zjavne ostentatívne - pozn. red. HD) udelia Martinovi Šimečkovi, ktorý roky zúrivo nadáva na Roberta Fica a Slovákov označuje za fašistov a zbabelcov?" (A svine v ľudskom tele - pozn. red. HD.)

Nie je absurdné, že sú po atentáte úplne ticho herci? Kde sú odrazu? Počujete nejakú ľútosť? Nejakú sebareflexiu? Nie, oni nemusia. To my musíme, že?"

A už zas v statrých mainstreamových koľajách

"Niektoré médiá majú pocit, že pár dní po pokuse o vraždu na nášho predsedu je ten ideálny čas, kedy nás môžu moralizovať a kopať do obete." Poukazuje na očakávaný jav Ľuboš Blaha, podpredseda NR SR. 

Veľké gesto tenistu Martina Kližana dojíma. Ide o premiéra Fica
To sa naozaj tak často nevidí a aj ten, kto športu práve neholduje, by mal pomyselne "sňať klobúk". Náš tenista Martin Kližan po turnaji v talianskom Reggio Emilia sa ozval na sociálnej sieti s čímsi výnimočným. Pred niekoľkými dňami zasiahla... Čítať ďalej
22 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik