Rev zdivočenej svorky, štvúcej Fica na smrť
20 | 05 | 2024 I Ivan Brožík

V redakcii HD sme spracovali video z profilu strany SMER - SSD. Status má mimoriadne zrozumiteľný text: "Video pre tých, čo “zabudli”…" Dodáme, že aj pre tých, ktorí tak úporne hľadajú zdroje nenávisti, vrátane pani prezidentky a pre tých, ktorí tú nenávisť teraz silou mocou, pomocou ultimát a vydierania, chcú obrusovať. Vrátane pána Šimečku.

V úvode videa reve rozbesnený zúfalec Matovič: "Mafiáni, zlodeji a vrahovia ste! Henten hajzel, čo tu stál, to je novodobý Hitler! (predrečník bol Robert Fico - pozn. red. HD)... ja sa tu nebudem tváriť, že Peťko Pellegrini je panenka Mária. Neni, šak to je skorumpovaný zlodej!"

"Zmierlivá" SaS

V zostrihu na videu pokračuje Branislav Gröhling:" Robert Fico je diktáror. Ak by SMER náhodou vyhral voľby a nebodaj by ešte zostavoval vládu, tak toto leto bude to posledné slobodné leto Slovenska, ktoré si musíme užiť".

Patetický Stanke

"Tieto voľby na dlhý čas určia, či Slovensko bude patriť konšpirátorom, alebo, či zostane slobodnou krajinou so slobodnými ľuďmi."

Neznámy hlas z rokovacvej sály parlamentu

"Máme na úrade vlády Putinovho poskoka a šéfa mafiánov na Slovensku a to je hanba, vedľa Kočnera by v tej base mal dožiť aj Fico!"

Obrázok z videa

Šimečka na tribúne

"Hodíme Ficovi pod nohy všetky polená.... Spolu ho zastavíme, priatelia!"

Obrázok z videa

 

Nepublikovateľné výrazy si už vypočujte sami, vážení čitatelia!

Tak čo, pani prezidentka, pán Šimečka - ešte stále a bez hanby neviete, kde treba hľadať nenávisť?, Nie, nenájdete ju za vašim okrúhlym stolom, ale v sebe ju nájdete. Okrúhly stôl potrebujete iba ako figový list na vašu patologickú nenávisť!

Prezidentka stále tvrdošijne plače na nesprávnom hrobe
Je smutné, ak človek ani za päť rokov nepochopí, kde je sever. Alebo nedokáže určiť, odkliaľ vietor fúka. Je to smutnejšie, ako keď mainstream zámerne vykonštruovane vyrobí z vedúceho služobného úradu ministerstva kultúry plochozemca. Ak však... Čítať ďalej
19 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik