Gyimesi: Nakoniec to z nich vyšlo!
21 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Podpredseda Maďarskej aliancie Győrgy Gyimesi o europoslankyni Lucii Ďuriš Nicholsonovej nemá privysokú mienku. Vyslúžila si ju u neho svojimi málo inteligentnými, zato jedom výdatne prešpikovanými statusmi na sociálnej sieti, ktoré adresovala nie len Slovákom, ale aj lídrom, či voličom súčasnej vládnej koalície.

Gyimesi Nicholsonovú hodnotí, ako nie príliš inteligentnú bytosť neznášajúcu iný, ako vlastný názor. Konštatuje však, že aj pre europoslankyňu platí, že keď sa pomýli, povie aj pravdu, prípadne sa prizná. Podľa Gyimesiho sa „priznala“ k účelu celého toho progresívneho hecovania. Očakávala, že bude útočiť niekto z „dezolátov“, no vyšlo to inak a Nicholsonová zúri z toho, že percentá nakoniec porastú Ficovi. Nešetril ju nie len Gyimesi, ale ani diskutéri pod jej statusom.

Aj nedostatok umu sa dá kompenzovať

„Lucia Ďuriš Nicholsonová nikdy nevynikala bystrým umom. Ani vzdelaním. Tieto deficity kompenzovala štvaním svojej progresívnej bubliny proti všetkým, ktorí majú na svet iný ako dúhový, promigrantský, provojnový a bruselský názor. Patrí k tým najkrvilačnejším progresívcom akých v politike máme. Asi aj preto ju ľudia vo voľbách, spoločne s jej podobnými kváziDemokratmi, odmietli,“ myslí si podpredseda Aliancie.

Chmelár: Rozhodnutie počkať s okrúhlym stolom bolo správne (VIDEO)
Podľa člena premiérovho poradného zboru Eduarda Chmelára sobotňajšia tlačová beseda Igora Matoviča a jeho hnutia zapôsobila, ako mína, hodená do pripravovaných rokovaní na slovenskej politickej scéne. Na svojom YouTubovom kanáli Drobnohľad Eduarda... Čítať ďalej
20 | 05 | 2024 | Eka Balašková

Priznala sa - takže taký bol plán?

Avšak Lucia keď sa pomýli, občas aj pravdu povie. Prinajmenšom sa prizná, čo mali (majú?) za lubom „progresívne elity”. Citujem z jej statusu: „Neprekvapil ma útok na politika”. „Prekvapilo ma, že obeťou je Fico….”,  „Vždy som si myslela, že udierať bude ruka extrému do nejakej peknej liberálnej tváričky.”,“ cituje politik europoslankyňu z jej statusu.

„Takže takto si to progresívci naplánovali! Hecovanie verejnosti, vyvolávanie napätia a strachu, neustála, posadnutá kritika všetkého, čo vláda spravila a do toho protesty proti čomukoľvek každý týždeň mali za cieľ jediné. Aby niekomu z nich ublížili, a tak dokázali, že Slovensko pod vedením súčasnej koalície nie je demokraciou. Ako inak si možno vysvetliť, že ohrozením demokracie dokázali nazvať aj odvolanie riaditeľky jednej nepodstatnej kultúrnej inštitúcie….?,“ uvažuje na Facebooku Gyimesi.

Ani luza, ani dezolát

„Napokon to bolo opačne. Neudrela ani lúza, ani sviňa v ľudskej bytosti, ani opica, ani dezolát, ani zberba. …hoci sa Šimečkovci veľmi snažili… Zaútočil jeden z nich. Do krajnosti vytočený podporovateľ súčasnej opozície. Priamo na premiéra! Teraz si progresívci a ich médiá umývajú ruky ako Pilát a čo na to naša Lucia? Tá je nešťastná z toho, že premiér Fico vyjde z tohto atentátu posilnený a že to vôbec prežil. Ako inak si možno vysvetliť vetu: “Začne sa skutočné peklo. To, čo sme zažívali doposiaľ, bola len generálka. Juraj C. pôjde za mreže. R. Fico sa zotaví. Smer bude mať 40 percent,“ uzatvára svoj status Gyimesi.

Polícia zaviedla po atetnáte mimoriadne bezpečnostné opatrenia!
Polícia na Slovensku pokračuje po stredajšom atentáte na premiéra Roberta Fica vo zvýšených opatreniach. Hliadky boli posilnené na strategických a vytypovaných miestach. Zapojení sú pri tom ako uniformovaní, tak aj policajti z neuniformovaných... Čítať ďalej
20 | 05 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva

Lucia Ďuriš Nicholsonová si pod svojim statusom, z ktorého citoval aj Gyimesi musela prečítať trpkú kritiku nie len do vlastných radov, ale konkrétne aj na svoj štýl komunikácie. Diskutéri sa do nej v diskusii pustili s jednoznačným odkazom.

„Že zrovna Vy idete moralizovať, čo to peklo rozdúchavate zakaždým, čo otvoríte ústa, či udriete do klávesnice! Vy fakt nemáte Boha pri sebe, ani kožu na tvári, o symbolickom zrkadle sebareflexie ani nehovorím. Čo príspevok to hejt, útok a zloba. Dvíha sa mi z Vás žalúdok. A ešte sa cítite byť šokovaná? Ako áno, chápem, žiť v očakávaní, že udierať bude extrémista do peknej liberálnej tváričky a potom sa pozerať na “slušnočloveka”, ako vypáli zásobník do predsedu vlády, muselo Vami a Vašimi predstavami silno otriasť,“ prihovára sa europoslankyni Eva Mária.

„Nečakali ste to? Vy ste si to želali-nevážená LĎN. Ste ešte viac sčernela, nie však od slnka, ale z nenávisti,“ odkázala Nicholsonovej Jiřinka.

„Niekedy je jednoducho vhodnejšie MLČAŤ!,“uzavrel stručne Vladimír.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik