Študent vystúpil z vlaku, prepadla ho partia LÚPEŽNÍKOV! Nečakaný zásah člena KRIMINÁLKY!
19 | 05 | 2024 I Gabriela Fedičová

S príbehom so šťastným koncom sa podelila polícia na sociálnych sieťach. Ich kolega kriminalista mal nočnú službu. V neskorých večerných hodinách prechádzal okolo budovy hlavnej železničnej stanice v Banskej Bystrici. A práve vďaka tomu zachránil mladého tínedžera.

Počas hliadky si pozorný kriminalista všimol podozrivú skupinku mužov. Traja z nich totiž obkolesili štvrtého, začali do neho strkať a pohadzovať si ho medzi sebou.

Kriminalista teda pristúpil ku skupinke. “Hoci boli traja, policajt neváhal ani chvíľu a zakročil. Mužom sa preukázal a opýtal sa ich čo sa deje. Na to mu mladík, ktorého si „podávali“ traja „hrdinovia“ povedal, že má problém, že ho obťažujú a vyhrážajú sa mu,” uviedla na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia.

Išlo o trojicu príbuzných

Na miesto preto privolal hliadku pohotovostnej motorizovanej jednotky. “Policajti na mieste zistili, že traja podozriví sú príbuzní vo veku 19, 17 a 15 rokov. Poškodeným je študent, ktorý prišiel večerným vlakom do Banskej Bystrice a trojica od neho pod hrozbou násilia pýtala peniaze,” upresňuje ďalej polícia.

Polícia napokon obvinila 19-ročného mladého muža zo Zvolena zo zločinu lúpeže a začala trestné stíhanie.

Herec Vyskočil účtuje za Roberta Fica a Magde Vášáryovej kladie otázku
NEDEĽNÉ RÁNO S IVANOM VYSKOČILOM "Atentát na slovenského premiéra. Šokujúca správa! Médiá naznačujú. A naši vládni predstavitelia? Napriek súčasným sympatickým prejavom majú na hlave veľkú hrudu masla," komentuje tragédiu, ktorá sa v stredu... Čítať ďalej
19 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová

Dojemné poďakovanie

Študent, ktorému pomohol kriminalista si našiel čas aj na poďakovanie, ktoré bolo poslané do služobnej pošty a polícia ho zverejnila na sociálnej sieti: „Dobrý deň, chcel by som sa oficiálne poďakovať jednému policajtovi, pretože dá sa povedať, že ma zachránil a neviem, čo by sa stalo, ak by mi vtedy nepomohol. Som mu veľmi vďačný a oceňujem, že práve v tej situácii dodržal vaše motto “pomáhať a chrániť,” adresoval slová policajtom.

“Prišiel v pravú chvíľu a následne ma nechal sedieť v aute, kým sa riešila situácia vonku. A celkovo mi milý prístup jeho a ďalších kolegov zlepšil ten večer. Po výsluchu ma odviezol na internát, a to tiež bolo niečo, čo by nemusel robiť. Chcem sa teda poďakovať jemu a aj ďalším vaším kolegom, ktorých som stretol na stanici za výborný prístup,“ dodal.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik