Štefan Harabin: "Rozoberme si, kto a prečo tu polarizuje spoločnosť"
20 | 05 | 2024 I Ivan Brožík

"Opozícia, podporovaná médiami a Sorošovými mimovládkami nevie poraziť súčasné koaličné strany a tak to skúšajú ohlupovaním časti spoločnosti, ktorú pomocou klamstiev cieľavedome štvú proti vláde a ako alternatívu vládnutia im prezentujú panoptikum tých najhlúpejších indivíduí sústredených v opozičných radoch, ktorých z neznámych príčin označujú slovom "odborníci"." Píše na sociálnej sieti právnik a bývalý sudca Štefan Harabin.

"Každý deň vymýšľajú nové a nové pseudokauzy, s ktorými balamutia ľudí a snažia sa nimi vytvoriť dojem, že podporovať pronárodnú vládu je hanba a nezodpovednosť, naopak podporovať idiotov, ktorých sme tu mali predchádzajúcich tri a pol roka, je prejavom slušnosti, múdrosti a zodpovednosti." Výstižne popisuje situáciu bývalý predseda najvyššieho súdu SR.

Nie, že stratili príčetnosť, oni boli vždy nepríčetní

Štefan Harabin argumentuje: "Ktorý príčetný človek by za normálnych okolností čo i len pomyslel voliť stranu, ktorá presadzuje prílev migrantov z tretieho sveta? Kto by volil stranu, ktorá chce zbaviť vlastný štát suverenity a zatiahnuť ho do vojny? Stranu, ktorá chce aby tu zákony tvorili nadnárodné korporácie miesto štátu a je ochotná zlikvidovať vlastný priemysel v mene akejsi uhlíkovej neutrality, či legalizovať pedofíliu a adopcie deti homosexuálmi? Žiadny."

Oponent je "ZLO"

"Dá sa to dosiahnuť jedine dlhoročným ohlupovaním a klamaním verejnosti, že strany ktoré obhajujú národnoštátne záujmy sú zlo, proti ktorému musíte ísť voliť, aby ste zachránili demokraciu, slobodu a dobro." Vvysvetľuje princíp "progresívnej politiky" bývalý sudca.

"Len tak sa potom môže stať, že časť ľudí s obmedzeným intelektom, s ktorým sú schopní porozumieť akurát nejakému mémečku, postavíte proti záujmom vlastného štátu a ešte im nahovoríte, že to oni sú tí múdri, slušní a zodpovední."

A kto sa na tom podieľa?

"Médiá napojené na nadnárodné korporácie, legalizačné firmy CIA financujúce politické strany a mimovládky, ktoré tento konflikt umelo vytvárajú." Jednoznačne tvrdí Štefan Harabin.

Všetko za peniaze

Sudca tiež dáva do pozornosti toto: "Platia roztlieskavačov v diskusiách, ktorí sa prezentujú ako verejná mienka, platia samozvaných cenzorov, ktorí nahlasujú "škodlivé" názory a s pomocou cudzej moci ich cenzurujú a upozaďujú na sociálnych sieťach. A napokon vytvárajú zoznamy ľudí, ktorí na ich zradcovskú činnosť poukazujú a nazývajú ich hybridnými hrozbami. Zabudnú len dodať pre koho sú hrozbami, lebo pre Slovensko určite nie, akurát tak pre ich sponzorov z americkej a britskej ambasády."

"Pokiaľ sa štát nezačne tohto plevelu hnojeného zo zahraničia zbavovať, polarizáciu spoločnosti medzi rozumnými ľuďmi (dezolátmi) a klinickými idiotmi (slušní ľudia) tu budeme mať na veky." varuje Štefan Hharabin na sociálnej sieti.

MAKARU NEUVIDÍTE! RTVS NÁHLE mení moderátora O 5 minút 12! Hosťami nebudú politici
Nedeľná politická diskusná relácia RTVS bude bez moderátora Mareka Makaru. RTVS zmenila nielen moderátora O 5 minút 12, ale aj samotná relácia bude iná. Bez politikov. Nejde pritom iba o reakciu, ktorá súvisí s atentátom na premiéra Roberta Fica. K... Čítať ďalej
19 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik