Herec Vyskočil účtuje za Roberta Fica a Magde Vášáryovej kladie otázku
19 | 05 | 2024 I Gabriela Fedičová

NEDEĽNÉ RÁNO S IVANOM VYSKOČILOM "Atentát na slovenského premiéra. Šokujúca správa! Médiá naznačujú. A naši vládni predstavitelia? Napriek súčasným sympatickým prejavom majú na hlave veľkú hrudu masla," komentuje tragédiu, ktorá sa v stredu odohrala na Slovensku, herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil. Nešetrí ani premiéra Fialu ani ministerku Černochovú a pripomína nám tabuľu s nápisom "Slováci a dezoláti nemajú povolený vstup"! Oslovil aj svojich kolegov. Spomenul herca Matáseka a položil Magde Vášáryovej otázku. Na záver je odkaz pre Roberta Fica.

"Pravda a láska, teda ich pravda a láska, víťazia spolu s lžou a nenávisťou," hovorí herec Ivan Vyskočil. "Nemáme veľkonočný čas, ale 15. máj bol skutočne 'škaredou stredou'. Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica. Šokujúca správa! A smutnú stredu ilustrovala smrť môjho priateľa Vlastíka Harapesa," smutne prikyvuje a sústreďuje sa na to, čo sa v stredu stalo na Slovensku.

Napriek súčasným prejavom, veľká hruda masla na hlave

"Pokus o vraždu premiéra Fica. V našej krajine je to niečo neslýchané a najviac si zaslúži odsúdenie. Len som bol zvedavý, čo na to povedia naše médiá a naši najvyšší predstavitelia. Nemusel som dlho čakať. Hneď vo večerných správach dala televízia Prima priestor slovenskému novinárovi, ktorý urobil všetko pre to, aby nás presvedčil, že atmosféru dozrievania na takýto akt pripravila najmä Ficova vládna strana," krúti s úžasom hlavou Ivan Vyskočil. Všetky mainstreamové médiá pokračujú v tomto duchu a so slovami odsúdenia a súcitu nám zároveň, niekedy menej, niekedy očividnejšie, vnucujú túto myšlienku. Tak som hľadal v pamäti a nemôžem si pomôcť, ale myslím si, že naši vládni predstavitelia, napriek súčasným sympatickým prejavom, majú na hlave veľkú hrudu masla," pokrčí plecami herec a vysvetľuje ďalej.

Exkluzívne pre HD: "SLUŠNOĽUDIA" POKRAČUJÚ V DŽIHÁDE PROTI SMERU! (VIDEO)
V Smere teraz všetci veľmi intenzívne myslia na predsedu vlády, Roberta Fica, povedal podpredseda Smeru a kandidát vo voľbách do EP Ľuboš Blaha exkluzívne pre Hlavný denník. Hovoril aj o tom, ako vníma svoju bezpečnosť ale aj to, aká atmosféra... Čítať ďalej
18 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Ceduľa s nápisom: "Slovákom a dezolátom vstup zakázaný"

"Nebol to náš premiér, kto zrušil konferenciu s našim najbližším a bratským národom len preto, že Slováci neuposlúchli a drzo zvolili Roberta Fica proti našej, teda ich zvrchovanej rade? Nenechala sa odfotiť naša známa bojovníčka pani Černochová a nezverejnila fotografiu s nejakým slovensko-bruselským pätolízačom, ktorého prijala za svojho poradcu? (Jaroslav Naď - pozn. red.). A hrdo ukazovali pred sebou ceduľu s nápisom: "Slovákom a dezolátom je vstup zakázany!?" Chytí sa za hlavu a pokračuje. "Neschvaľovala táto čarodejnica - bojovníčka ďalší atentát, keď namiesto ruského novinára v aute vybuchlo auto, kde sedela jeho dcéra? V tom čase neprejavila ani kvapku súcitu," vymenúva herec a pokračuje. "To isté platí pre "Zdesenú Mirku". Teroristický útok a úmrtia v koncertnej sále v Moskve? To nemôže pohnúť touto zvláštnou existenciou. Koniec koncov, obeťami boli Rusi. Jediné, čo chýbalo, bolo povedať, dobré pre nich. Týmto postojom v skutočnosti dávajú zelenú všetkým teroristom a vrahom! Títo naši najvyšší predstavitelia majú skutočne zvrátenú morálku. Takže sa na mňa nehnevajte, akosi nemôžem uveriť ich slovám súcitu," vysvetľuje.

Nálepky ako mafián, hrobár slovenskej demokracie

V tejto atmosfére nebuďte prekvapení, ak sa k nim pridá veľa bláznov. Bol som tiež prekvapený a zarmútený, že herec David Matásek a niektorí ďalší sa pridali k tejto zlej strane," pokrčí plecami herec a dodá.

"Žiaľ, slovenské médiá, plne na strane opozície a platené bohvie odkiaľ, nešetrili pred atentátom hrubými slovami a útokmi na Roberta Fica. Nálepky ako "mafián", "hrobár slovenskej demokracie", to všetko podnecovalo atmosféru nenávisti. Pani Magda Vášáryová – aj vy máte na tom svoj podiel práce. Páči sa vám to? Je to to, čo ste chceli? Všetka nenávisť je zhubná! Či už je to proti Rusom, Židom, Slovákom, alebo len tým, ktorí majú iný názor. Kam až chcú "páni hore" touto nenávisťou zájsť? Až po atentáty? Bude to stačiť?? Alebo až k hromadám detských topánok a hračiek?" pýta sa zdesene a ukazuje.

"Ale slušní ľudia v tomto nejdú s vami a ja nejdem s vami!! Odkazuje herec  Ivan Vyskočil

PS Ivana Vyskočila                                                

"Než som ho dopísal, dozvedel som sa, že nejaký veľký duch zistil, že vrah je obdivovateľom Ruska a niektorých jeho vojenských organizácií (konkrétne to tvrdil pán Tabery v Českom rozhlase). Som blbec a naivný idiot. Veď aj bez informácií by som sa mohol staviť, že na vine je PUTIN a BABIŠ!" herec nešetrí sarkazmom.

Na samom konci, dodáva. "A úprimne želám Robertovi Ficovi skoré uzdravenie a pokračovanie v práci, ktorú dobre začal."

Pani Magda Vášáryová si vyslúžila aj iný odkaz

Pani Všadebolka Magda Vášáryová vie vždy všetko najlepšie. Počas minulotýždňovej relácie Na telo sme boli svedkami aj toho, že si dovolí hosťovi v rovnakom postavení, ako bola aj ona, „zatvoriť ústa“, pričom reálny moderátor sa zmohol len na rozpačitú reakciu. Kosa na kameň narazila v Čechách, kde Vášáryovej moderátor Xaver naložil tak, že sa budete od smiechu plaziť.

Vyslúžila si to svojimi nemiestnymi hláškami aj po voľbách, pričom sa už dlhodobo vyjadruje tak, že jedni ľudia sú kvôli tomu, koho volia podľa nej spodina, luza, či neofašistov. To, čo jej Xaver odkázal na záver, by rozhodne nemali počuť vaše deti.

DRŽTE SA! Tento odkaz Magda Vášáryová NEROZDÝCHA! (VIDEO)
Pani Všadebolka Magda Vášáryová vie vždy všetko najlepšie. Počas minulotýždňovej relácie Na telo sme boli svedkami aj toho, že si dovolí hosťovi v rovnakom postavení, ako bola aj ona, „zatvoriť ústa“, pričom reálny moderátor sa zmohol len na... Čítať ďalej
18 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik