Zoroslav Kollár o kauze syna blízkeho spolupracovníka Igora Matoviča (VIDEO)
19 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Nenechajte sa pomýliť. Hoci je videopozdrav Zoroslava Kollára venovaný veľkopodnikateľovi, a ako vyplýva z Kollárových dávnejších videí, aj podvodníkovi Milanovi Fiľovi, skutočno „bombou“ je informácia o Lukášovi Kyselicovi. Áno, o šéfovi vyšetrovacieho tímu Gorila a štátnom tajomníkovi Romana Mikulca, ktorý musel odstúpiť kvôli údajnej spolupráci s vojenským spravodajstvom. Alebo pre niečo úplne iné... Poďme ale najskôr k Fiľovi. Bez neho sa totiž ku Kyselicovi nedostaneme.

O Fiľovi v krátkosti

„Po nežnej revolúcii v roku 1989 sa zdvihla vlna reštitúcií. v rámci ktorých si občania majetkovo poškodení počas komunistického režimu uplatňovali uspokojenie svojich nárokov. V niektorých prípadoch sa realizovala takzvaná prírodná reštitúcia. To znamená vrátenie majetku, ktorý im bol počas komunizmu odňatý tam, kde sa to nedalo, dostali občania akcie reštitučného investičného fondu. Tento fond bol vytvorený v roku 1993. Boli do neho vložené akcie takmer všetkých privatizovaných podnikov na Slovensku v rozsahu trojpercentného podielu na základnom imaní,“ vysvetľuje Kollár, jako sa Milan Fiľo dostal k trom percentám akcií podniku SCP Ružomberok. Zvyšok sa mal dostať k reštituentom, no prišli dve vlády Mikuláša Dzurindu, ktoré sa bezhlavo zbavovali štátnych podnikov a ich akcií. V tom čase vykúpili reštitučný fond za smiešne ceny tí, kterým da dnes hovorí „finanční žraloci“, ako  napríklad J&T. Medzi nimi aj Milan Fiľo.

„Ale čo je zaujímavé a dôležité, pravdepodobne tu vzniklo obchodné aj osobné puto medzi Milanom a Patrikom Tkáčom, Ivanom Jakabovičom a ostatnými spolumajiteľmi skupiny, ktoré veľmi úspešne okračovalo v projekte mýtny tender,“ dopĺňa Kollár, ktorý avizuje, že viac informácií prinesie zhruba o mesiac.

Zoroslav Kollár o mafiánskych spôsoboch AJ politikov voči najslabším (VIDEO)
V sobotu podvečer mnohí Slováci so zvedavosťou otvárajú stránku YouTube, aby si vypočuli príval informácií od podnikateľa a právnika Zoroslava Kollára. Po dlhej sérii pozdravov pre Borisa Kollár, Jána Budaja, Daniela Lipšica, či Richarda Sulíka... Čítať ďalej
28 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Akú to má spojitosť s Kyselicom

„Lukáš Kyselica pôsobil v policajnom zbore a zviditeľnil sa tým, že viedol vyšetrovací tým Gorila. Potom sa cez manželku, ktorá pracovala pre Igora Matoviča, zoznámil s Igorom Matovičom našli k sebe aj politickú cestu. V roku 2020 sa stal štátnym tajomníkom na ministerstve vnútra Slovenskej republiky a po škandále o jeho údajnom pôsobení vo vojenskom spravodajstve sa vzdal funkcie a uplatnil si svoj mandát ako poslanec národnej rady slovenskej republiky za hnutie OĽaNO,“ rekapituluje Kollár Kyselicovu všeobecne známu politickú kariéru.

Video ZK

Kollárova povestná schránka

Z informácii, ktoré Kollár dostal vyplýva, že Kyselica – vyšetrovateľ z Nových Zámkov nikdy nebol legalizantom vojenského spravodajstva.

„Kontrarozviedka by nikdy nepotvrdila ani nevyvrátila príslušnosť žiadneho svojho spolupracovníka. Syn Lukáša Kyselicu Patrik Kyselica spôsobil dopravnú nehodu na ulici Milana Rastislava Štefánika v Nových Zámkoch spolu s jeho kamarátom menom Zsolt Czuczor,“ hovorí Kollár s tým, že Czuczor viedol auto Lukáša Kyselicu aj napriek tomu, že nemal vodičské oprávnenie. Obaja aj s Patrikom boli pod vplyvom pervitínu a marihuany, ktoré aj predávali.

Video Z. K.

„Nie je to len domnienka. Podarilo sa mi dostať aj ku komunikácii chlapcov v aplikácii. Lukáš Kyselica, teda pán štátny tajomník na ministerstve vnútra Slovenskej republiky o tom vedel, čo vyplýva aj z ich komunikácie. Samozrejme tomu rozumiem, že on nemá ako otec voči vlastnému synovi oznamovaciu povinnosť, ale pravdepodobne vybavoval na polícii, aby chlapcov, respektíve vodiča nepodrobili príslušníci policajného zboru SR vyšetreniu biologického materiálu,“ uzatvára Kollár a už len dodáva, že SIS neskôr informovala príslušné osoby, že štátny tajomník ministerstva vnútra je cez syna vyedierateľný. A preto Lukáš Kyselica abdikoval.

Zoroslav Kollár vytiahol z rukáva riadny tromf: PODAL SI MATOVIČA! (VIDEO)
Igor Matovič je klamár, ktorý si neváži voličov! Slúžia mu len na naplnenie osobných ambícií. Skonštatoval to vo svojom najnovšom videu podnikateľ a právnik Zoroslav Kollár. A diváci sa nemusia obávať, lebo to je iba úvod, v ktorom chce poukázať na... Čítať ďalej
17 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik