Murín: Pán Šimečka - vzorný študent prevratov. Mrazivé slová o smrti vo farebnej revolúcii
18 | 05 | 2024 I Ivan Brožík

Web parlamentnilisty.cz uverejnil to, čo nie je na Slovensku možné. Uverejnil iný, ako probruselský, proamerický a provojnový názor. Spravil tak v rozhovore so Slovenským publicistom Gustávom Murínom v článku s titulkom: "Pán Šimečka, vzorný študent prevratov. Mrazivé slová o smrti vo farebnej revolúcii."

Redakcia HD pripomína, že vzľadom na závažnosť obsahu preberá celý rozhovor, jediným zásahom do textu je preklad do slovenského jazyka.

___________________________________________________________________

Parlamentnilisty.cz a ich mediálny úvod k rozhovoru:

"Predseda vo voľbách porazeného Progresívneho Slovenska Michal Šimečka zašiel vo svojej slepej nenávisti tak ďaleko, že vyhlásil: „Urobíme všetko preto, aby Fico nevládol!“

To teraz atentátom tiež dosiahol. Reakcie zástancov slovenskej opozície doviedol do absurdna český minister vnútra Vít Rakúšan. „Vraj nám síce ‚nechce radiť', ale zároveň nám ako ‚expert' radí, že atentát na premiéra nemá politický podtón! Takže na Roberta Fica strieľala ohrdnutá fanúšička prezlečená za dôchodcu?“ Žasne nad výplodom Rakušanovej mysle slovenský prírodovedec, spisovateľ a publicista Gustáv Murín."

P.L.:"Slovenská tlač označila atentát na premiéra Roberta Fica za ranu do srdca slovenskej spoločnosti. Čo tú ranu spôsobilo?"

G.M.:"V tradične tolerantnej slovenskej spoločnosti taký brutálny útok mohol byť spôsobený iba intervenciou zvonku. Tou bol príchod Michala Šimečku z Bruselu, školeného na prevraty, s úlohou „zachrániť“ Slovensko pre mocenskú kliku okolo jeho bývalej šéfky Leyenovej. Začal tým, že porušil základné pravidlo demokratickej politickej scény – neuznal výsledky demokratických volieb. A verejne to vyhlasoval! Jeho dedo-stalinista by ho pochválil. Od začiatku nevyberavo útočil na vládu a chcel odvolať jej ministra, hoci ešte vláda nebola ani legislatívne funkčná! Šimčekovi bolo jedno, čím brutálne nakopne túto vládu a najmä Roberta Fica. Čokoľvek vláda urobila, alebo len navrhla – riešil to demonštráciou a vykrikovaním najagresívnejšieho hecovania proti tejto vláde. A celá klika hercov na čele s pani Vášáryovou tie útoky len stupňovala. Kňažko vykrikoval, že musia byť nové predčasné voľby. Volali po „povstaní“, teda fakticky občianskej vojne! Vo svojej slepej zlobe zašiel Michal Šimečka tak ďaleko, že vyhlásil: „Urobíme všetko preto, aby Fico nevládol!“ A to teraz aj dosiahli."

P.L:"Silnú polarizáciu spoločnosti pochopiteľne vnímal aj sám predseda slovenskej vlády, a to dokonca tak, že pred mesiacom predpovedal, že napätie a nenávisť skončia útokom na vládneho činiteľa. Čím sa napätie a nenávisť prejavovali a neexistovala možnosť, ako oboje oslabiť?"

G.M.:"Žiadna dobrá vôľa zo strany vládnej koalície nemohla pomôcť, ak tu boli jasné inštrukcie z Bruselu zbaviť sa novej vlády, ktorá odmietla diktát skupinky okolo pani Leyenovej. Veď aj česká „fialová“ vláda prispela k úmyselnému umelému špineniu vlády Roberta Fica. A to hanebným odmietnutím jeho ústretovej iniciatívy! Naopak okázalo deklarovali, že si želajú na jeho mieste práve Šimečku, vyškoleného v „farebných revolúciách“. A každá „farebná revolúcia“ začína násilnou smrťou! Podľa manuálu každá! To vzorný študent prevratov Šimečka nemohol prehliadnuť.".

Zdroj foto FB Gustáva Murína | Gustáv Murín

P.L."Avšak českému premiérovi Fialovi, už tak rekordne nedôveryhodnému, ani špinenie Ficovej vlády u voličov nijako nepomohlo. Ale späť k dianiu na Slovensku. Podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky i strany SMER-SD Ľuboš Blaha predniesol v parlamente smerom k opozičným politikom: „Toto je vaša práca.“ Do akej miery možno politického odporcu Roberta Fica viniť z podielu na uskutočnení atentátu?"

G.M.:"Sme svedkami bizarnej situácie, keď novodobí komsomolci – nezabúdajme, že Európsku komisiu cez frakciu, o ktorej občania EÚ nič nevedia, ovládli extrémni ľavičiari ako Šimečka – preškolení na „farebné revolúcie“, naozaj nasledovali tento CIA manuál. Do nepríčetna hysterizovali slovenskú spoločnosť a teraz sú prekvapení, že ono to funguje – veď každá „farebná revolúcia“ štartuje „povinnou smrťou“. A tak sa komsomolec, ktorý to spustil na Slovensku, teraz tvári prekvapene a nechce sa k následkom svojho nehorázneho štvania hlásiť? To je absurdné, ale veľmi „progresívne“!"

___________________________________________________________________

Redakcia HD vzhľadom na závažnosť obsahu prevzala celý text rozhovoru českého webu parlamentnilisty.cz so slovenským publicistom Gustávom Murínom.

Premiér R. Fico absolvoval chirurgický zákrok (Aktualizované)
Premiér Robert Fico (Smer-SD) absolvoval v piatok chirurgický zákrok. Stav je stabilizovaný, ale naďalej vážny. Je už pri vedomí. Informovali o tom vicepremiér Robert Kaliňák (Smer-SD) a riaditeľka banskobystrickej nemocnice Miriam... Čítať ďalej
17 | 05 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik